Teneguia
Puerto de la Cruz, Tenerife, Insulele Canare
Descriere
Locație:
Atractiv Clădirea de apartamente este situat pe un drum aglomerat la marginea localității. Zona de grădină și plajă „Playa Jardin“ este situat la aproximativ 150 de metri distanță. „Plaza“ este de aproximativ 500 m, iar piscinele cu apă de mare de aproximativ 15 minute. Supermarket, restaurante, baruri și magazine în apropiere.

Echipament:
Facilitatea are o recepție, spalatorie monede, colț internet (contra cost) și acces la Wi-Fi în hol (inclus), supermarket, bar, lifturi, piscina, o mică terasă cu șezlonguri și umbrele de soare.

cazare:
Apartamentele au o zonă de living-sufragerie cu o canapea extensibilă pentru a treia persoană, o chicinetă cu plită electrică și un dormitor.
Ei au, de asemenea, un ceas cu alarmă, canale de muzica, TV prin satelit, seif și balcon.

Masa:
numai peste noapte

Sport / Divertisment:
Sauna, solar, masaj, mini golf, centru de fitness.

Categoria Țara:
3 chei

de transfer:
Transferul la și de la aeroport de destinație este inclus în serviciile dvs. rezervate. La aeroport de destinație va fi primit personal de ghid turistic local, cu identificarea corespunzătoare și transferat la hotel. În hotel, vă aflați în ghidurile de turism competente, desigur, ajuta la check-in.

Informații importante:
În cazul în care hotelul este rezervat cu auto-drive, transferul nu este inclus!

În momentul rezervării această ofertă este disponibilă pe site-ul doar un telefon tur ghid de îngrijire disponibile, va fi bucuros să vă ajute cu întrebări sau probleme. există întâlniri în hoteluri sunt astfel oferite de ghidul turistic. la aeroportau de așteptat un ghid turistic, de la care va primi un plic de bun venit, cu toate datele de contact importante și informații generale.

Note:
Vă rugăm să vă informați despre informațiile actuale de siguranță de la Foreign Office la destinație de vacanță la www.auswaertiges-amt.de sau prin telefon la 030-18172000.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

Demi-pensiune

apartament 295 € (7 Nopți) 459 € (4 Nopți) 507 € (4 Nopți)
apartamentTren pana la avionul 314 € (8 Nopți) 388 € (8 Nopți) 415 € (3 Nopți)
apartamentÎnchirieri auto 382 € (7 Nopți)   
apartamentFara transfer 498 € (4 Nopți)