Cocobay Resort Antigua
St. John's, Antigua si Barbuda, Insulele Caraibe
Descriere
Locație: Situat pe un deal ușor înclinată , cu vederi impresionante. Două dintre cele mai frumoase plaje de nisip alb din Antigua din jurul stațiunii de vacanță. Shopping și locuri de divertisment din Jolly Harbor se află la 20 de minute și St. John în capitală se află la aproximativ 25 minute cu mașina. Timp de călătorie la aeroport: aproximativ 40 de minute.

Facilitati: Complexul de vis Cottage este situat într - o grădină tropicală luxuriantă. Camerele sunt distribuite pe 57 construit în bungalouri în stil tipic Caraibe și 4 case Plantation. piscină bine întreținute (scaune, prosoape de plajă și umbrele sunt disponibile pentru oaspeții fără niciun cost suplimentar, de asemenea, pe plaja) cu terasa la soare oferă vedere fantastică turcoaz fără sfârșit Marea Caraibelor. Facilitatea oferă oaspeților săi un hol confortabil în aer liber, cu (acces la Internet pentru o taxă) recepție, un restaurant principal / bufet și decorat în stil bar din Caraibe, cu vedere la golf. À la carte restaurant „sheer“ (deschis doar pentru cină, care nu sunt incluse în toată puterea inclusive) oferă specialități internaționale și Caraibe. Pentru confortul hotelului includ, de asemenea, o sală TV / lectură, un chioșc, un serviciu de închirieri auto.

Camere: Toate vile standard (45 mp, 1-2 persoane) sunt dotate cu duș, WC, uscător de păr, ventilator de tavan, halate de baie, espresor cafea / ceai, frigider, verandă în condiții de siguranță și privată cu hamac și duș în aer liber.
Luxosul Cottages (45 mp, 1-3 persoane) sunt într - o poziție privilegiată și oferă toate facilitățile de cabane standard. În plus, acestea au aer condiționat.
Deluxe Pool Cottages (45 mp, 1-3 persoane) sunt la fel ca identis Deluxe Cottagesch echipate și au, de asemenea, o mică piscină pe verandă.
Spațioase și luxoase Suites Premium Waterfront (45 mp, 2-3 persoane) sunt într - o plajă de prim.
Casa Plantation spatioasa (aproximativ 112 de metri pătrați, patru persoane) este special conceput pentru familii sau două cupluri care călătoresc împreună și au un dormitor suplimentar și două terase mari cu vedere panoramică la mare deschisă. Prețurile în sistem. Premium Waterfront Suites și Casa Plantation sunt disponibile la cerere.

Fit & Activ: navigatie Sunfish, caiace, echipamente de snorkeling. Taxa suplimentara: călărie, scufundări (furnizor local), catamarane, masaje. Tenis și golf sunt disponibile la complexul din apropiere „Jolly Harbor“.

Luna de miere: Luna de miere primesc o sticlă de șampanie și flori la sosire. Când rezervați o Deluxe Pool Cabane și 14 noapte minim ședere, hotelul oferă o ceremonie de nunta gratuită (documente de nunta locale de înregistrare exclusive și de manipulare comision, buchet de nunta, tort de nunta, chioșc decorate și mic dejun de nunta cu șampanie).

All Inclusive:
  • Trei mese tip bufet și meniuri de seara
  • O dată pe săptămână gratar
  • ceai după-amiaza
  • băuturile importate de la 10-23 pm, cocktail-uri și vin de casa națională și (cu excepția băuturilor Premium)


Adulți numai: vârsta minimă de 18 ani.

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2017 la 31/10/2017 (catalog Vara 2017).

Perioada de valabilitate: Această descriere serviciu este valabil de la 11/01/2017 la 30/04/2018 (iarna de catalog 2017)
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

DeluxeTren pana la avionul 3239 € (7 Nopți)