Galley Bay Resort & Spa
Galley Bay, Antigua si Barbuda, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
Hotelul se bucură de o locație superbă în propriul său golf între o lagună și o întindere superbă de plaja de nisip alb. De aici aveți o vedere de mare pe o mare de turcoaz și acvamarin.

Echipament:
Oaspeții se pot face confortabil într-una din cele 70 de camere. Recepția este deschisă 24 de ore. Diferite facilități și servicii - în condiții de siguranță, bibliotecă, un salon de coafură și o sală de conferințe - sunt oferite. În zonele publice este Internetul călător (contra cost) sunt disponibile. Hotelul oferă facilități accesibile scaunelor cu rotile. Există un magazin de cadouri alte magazine pot fi găsite. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. călătorii activi care doresc să exploreze zona cu bicicleta vor aprecia (contra cost), închirieri biciclete.

cazare:
Camerele sunt dotate cu o zonă de living și o baie, oferă, de asemenea, aer condiționat și un ventilator pentru climat interior bun. În cele mai multe camere au un balcon este standard. Pentru o ambianță frumoasă în multe unități au, de asemenea, vederea spre ocean este prezentat. oaspeții se pot dormi confortabil pe un pat king-size. Există, de asemenea, un seif. Un frigider, un mini-frigider și un aparat de ceai / cafea. Un set de călcat este disponibil pentru un plus de confort călătorilor. mici suplimente pentru a face o mare ședere, inclusiv acces la internet, un telefon, un televizor, un DVD player și Wi-Fi. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă de baie. Un uscător de păr, oglindă cosmetică și halate de baie poate pentru mutilizarea de zi cu zi sunt utilizate. Unitatea de cazare oferă fumat.

Sport / Divertisment:
gustare revigorantă garanteaza complexului piscina in aer liber. Pe terasa la soare cu șezlonguri și umbrele, vacanța se pot bucura. Diversified oferă o varietate de sporturi oferite în casă. Acestea includ mersul cu bicicleta / ciclism montan și tenis și golf și călărie pentru o taxă. O varietate de sporturi este disponibil, inclusiv sporturi acvatice, cum ar fi windsurfing, navigatie, catamaran, caiac și snorkeling și scufundări pentru o taxă. Sală de gimnastică și tenis de masă fac parte din facilitățile sportive și de agrement ale hotelului. Un centru de wellness cu spa este disponibil pentru oaspeți. Pentru o taxă, există tratamente de masaj.

Masa:
Opțiunile de luat masa includ o sală de mese, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă servicii de catering rezervată de cazare incl. mic dejun si all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive include diverse oferte, cum ar fi o gamă de băuturi alcoolice și nealcoolice. Fi oferit micul dejun, prânz și cină.

Carduri de credit:


Notă:
Ei vor primi fiecare beton ați rezervat și performanța confirmată (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, vă va sta cu mic dejun (sau self catering) în tipul de camera standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este inclus și să plătească aproape întotdeauna supuse unor taxe și la nivel local, în măsura în care în descrierea CNIht prevede în mod expres altfel.
În anumite destinații costuri suplimentare, cum ar fi taxele culturale pot fața locului produs de oraș fiscal etc. Valoarea sumei se stabilește de către fiecare oraș, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

Deluxe 3629 € (7 Nopți)
Suite 3745 € (7 Nopți)
SuiteTren pana la avionul 4123 € (7 Nopți)