Starfish Halcyon Cove
Dickenson Bay, Antigua si Barbuda, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
Hotelul de plajă este situat într-o grădină tropicală bine întreținută, chiar pe frumoasa plajă de nisip din Golful Dickinson. Este o stațiune foarte plină de viață, care oferă o gamă largă de activități atât pe uscat cât și pe mare - atrăgând atât cuplurile, cât și familiile. Aici veti experimenta cu siguranta o vacanta atat de incitanta si relaxanta. Hotelul este la 10 km de Aeroportul Internațional VC Bird și la 6 km de St John's Island Capital.

Echipament:
Călătorii stați confortabil într-unul din cele 17 suite sau unul dintre cele 193 de camere duble. Hotelul întâmpină oaspeții într-un hol cu recepție deschisă 24 de ore și un serviciu de check-in / out 24 de ore pe zi. Diverse facilități și servicii - un seif, o cameră TV, un serviciu de babysitting la cerere, un serviciu de spălătorie, un salon de coafură și o sală de conferințe - sunt oferite. Wi-Fi (contra cost) oferă oaspeților acces la internet în zonele publice. Magazinele sunt, de asemenea, disponibile. O grădină frumoasă și un loc de joacă aparțin terenului casei.

cazare:
Camerele au o baie, aerul condiționat asigură un climat interior plăcut. Majoritatea camerelor au un balcon standard. Vederea la mare asigură o ambianță plăcută în multe locuri de cazare. Oaspeții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Facilitățile în cameră includ un frigider, telefon, TV și seif. Băile sunt dotate cu duș și cadă. Există, de asemenea, un uscător de păr. Pentru familiile cu copii, sunt disponibile camere de familie.

SPort / Divertisment:
Refreshment răcoritor a garantat zona de piscină în aer liber. La terasă sunt disponibile șezlonguri și umbrele de soare. Sunt oferite diverse tipuri de activități sportive, precum tenis și volei pe plajă, iar pentru o taxă, golf și călărie. Oaspeții hotelului au la dispoziție un număr de programe de sport pe apă, cum ar fi windsurfing, plimbări cu vâsle, canotaj, navigație, catamaran, caiac, snorkelling și aqua-fitness, iar pentru o taxă, schi nautic și scufundări. Zona de spa oferă tratamente de masaj. Călătorii tineri și tineri au ocazia să experimenteze programe de divertisment interesante.

Masa:
Zona gastronomică are un bar. Casa oferă servicii de mese rezervabile, inclusiv cazare și mic dejun și all-inclusive. Beneficiile unui sejur all inclusive include o varietate de oferte, cum ar fi o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Pentru micul dejun, oaspeții se vor bucura de un bufet bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi selectate pentru prânz și cină.

Carduri de credit:
Cardurile de credit majore, cum ar fi American Express, Visa și MasterCard, sunt acceptate ca metode de plată.

Notă:
În fiecare caz, veți primi serviciul specific rezervat și confirmat de dvs. (în ceea ce privește serviciul de masă, categoria de cameră, etc.). Dacă nu s-au făcut promisiuni concrete cu privire la domeniul de aplicare al serviciilor, veți primi cazare cu mic dejun (sau fără mese) în categoria camerei standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare etc.) nu este inclusă și aproape întotdeauna gPlătit și plătibil la nivel local, dacă nu este specificat altfel în descriere.
În anumite destinații, pot apărea costuri suplimentare la nivel local, de exemplu prin taxe locale, subvenții culturale etc. Valoarea sumelor este determinată de orașul respectiv, vă rugăm să vă informați înainte de plecare.

Mobilitate limitată:
Vă rugăm să rețineți că în general tururile noastre de pachete nu sunt potrivite persoanelor cu mobilitate redusă, cu excepția cazului în care descrierea produsului conține alte informații. Cu toate acestea, vă vom oferi cu plăcere informații mai detaliate cu privire la o astfel de adecvare, luând în considerare nevoile dvs.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 1304 € (7 Nopți)