Halcyon Cove by Rex Resorts
Dickenson Bay, Antigua si Barbuda, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
Hotelul plaja este amplasat în grădini tropicale amenajate, pe frumoasa plaja de nisip Dickinson Bay. Este o stațiune plină de viață, atât pe uscat și pe mare oferă o gamă largă de activități - pentru cupluri și familii deopotrivă atrăgătoare. Aici veți experimenta cu un asigurat distracție și vacanță relaxantă. Hotelul se află la aproximativ 10 km de Aeroportul Internațional VC Bird și aproximativ 6 km de capitala St. John.

Echipament:
Călători trăiesc confortabil într-una dintre cele 17 apartamente sau unul dintre cele 193 de camere duble. În hotel, oaspeții sunt binevenite într-o 24 de ore de check-in / out serviciu în hol cu ​​recepție 24 de ore și. Diferite facilități și servicii - o, o cameră TV seif, un serviciu de babysitting la cerere, o spălătorie, un salon de coafură și o sală de conferințe - sunt oferite. Prin Wi-Fi (contra cost) pot fi savurate în zonele de acces public la Internet. De asemenea, sunt furnizate magazine. O grădină frumoasă și un loc de joacă sunt o parte din motivele casei.

cazare:
Camerele au baie, aer condiționat asigură un climat plăcut cameră. În cele mai multe camere au un balcon este standard. Pentru o ambianță frumoasă în multe unități au, de asemenea, vederea spre ocean este prezentat. oaspeții se pot dormi confortabil pe un pat dublu. Incluse în fiecare cameră includ un frigider, un telefon, un televizor și un seif. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă de baie. Mai mult, un uscător de păr. Pentru familiile cu copii sunt disponibile camere de familie.

SPort / Divertisment:
gustare revigorantă garanteaza complexului piscina in aer liber. Invitarea șezlonguri și umbrele umbrite sunt disponibile pe terasă. acțiune sportivă oferă numeroase activități sportive oferite în unitatea de cazare, cum ar fi volei pe plajă și tenis și se aplică taxe golf și călărie. Oaspeții hotelului au unele programe sportive de apă pentru a alege de la, cum ar fi windsurfing, plimbare cu barca cu pedale, canoe, navigatie, catamaran, caiac, snorkeling și aqua fitness și schi nautic și scufundări contra cost. In tratamentele de masaj zona de wellness. călătorii mari și mici au posibilitatea de a experimenta programe de divertisment interesante.

Masa:
Zona de luat masa dispune de un bar. Casa oferă o cazare rezervată servicii de catering incl. Mic dejun si all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive include diverse oferte, cum ar fi o gamă de băuturi alcoolice și nealcoolice. Pentru micul dejun, oaspeții se folosesc bufetul amplu. Diverse opțiuni à la carte sunt disponibile pentru prânz și cină.

Carduri de credit:
Sunt acceptate la plata toate cardurile de credit majore, cum ar fi American Express, Visa și MasterCard.

Notă:
Ei vor primi fiecare beton ați rezervat și performanța confirmată (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, vă va sta cu mic dejun (sau self catering) în tipul de camera standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este inclus și aproape întotdeauna gsă plătească ebührenpflichtig și pe site-ul, dacă nu se specifică în mod expres altfel în descriere.
În anumite destinații costuri suplimentare, cum ar fi taxele culturale pot fața locului produs de oraș fiscal etc. Valoarea sumei se stabilește de către fiecare oraș, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 1675 € (9 Nopți)
camera dubla 2535 € (7 Nopți)
CazareTren pana la avionul 2213 € (7 Nopți)