Ocean Point Resort & Spa
St. John's, Antigua si Barbuda, Insulele Caraibe
Descriere
Locație: Construit într - un hotel în stil mediteranean este situat pe Hodges Bay între două plaje. Centrul orașului St. John se poate ajunge în 10 minute cu mașina, Cedar Valley Golf Course în 5 minute. Transfer la aeroport: aproximativ 7 minute.

Facilități: Adulți-Hotel (70 camere) sub managementul italian. În restaurantul recent renovat „Sottovento Beach Club“, să ia în vederi impresionante de la terasa din Marea Caraibelor, pentru micul dejun, prânz și cină. În plus, seara este Sottovento Beach Club „à la carte“, deschis cu bucătărie mediteraneană (rezervare este necesar). Bar, WLAN (inclusiv). De-a lungul zona stațiunii. O piscină mare în aer liber cu terasă la soare, șezlonguri și vedere la mare este ideal pentru o baie relaxantă.

Cazare: Camerele sunt luminoase și prietenos într - un stil mediteranean. Ei au un duș, toaletă, uscător de păr, aer condiționat, plasă de țânțari, TV cu ecran plat, frigider, cafea / ceai în cameră Gardenview (a1-2A): cu / vedere la piscină grădină și terasă. Cu vedere la ocean (A1-2B): balcon sau terasă cu vedere parțială la mare. Cameră cu vedere la ocean (A1-2C) , cu balcon și vedere la mare.

De luat masa: All inclusive.

All Inclusive: Toate mesele în bufet, ceai după - amiază. băuturi alcoolice și nealcoolice locale.

Divertisment: Program de activitate, divertisment de seară

Wellness: Taxa suplimentara: la planul de deschis mare zonă „brizele marine“ , spa și wellness , cu produse locale și internaționale

Info: carduri de credit: American Express, MasterCard, VISA.

Buchungshinweis: rezerve foaspeții Ur sub 16 ani nu sunt posibile.

Pret informații parțiale: <TEXT> <P> <B> Următoarele informații sunt valabile pentru sezonul de iarnă 2017/2018: </ B> <br/> Politica de anulare #Abweichende: Anulările în termen de 7 zile înainte de plecare și va fi taxat cu 90% din prețul de hotel. <br/> </ P> </ TEXT>
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

camera dublaTren pana la avionul 1505 € (7 Nopți)