Starfish Jolly Beach Resort
Bolans, Antigua si Barbuda, Insulele Caraibe
Descriere
Localizare: Acest complex casual , este situat pe coasta de vest a Antigua la lung, alb și plaja de nisip Jolly Beach. Jolly Harbor, cu baruri, restaurante, supermarketuri și magazine la câțiva pași. St. John se află la aproximativ 13 km. Timp de călătorie la aeroport: aproximativ 30 de minute.

Facilități: Unitățile individuale de construcție ale complexului generos proiectat construit în stil maur și nu sunt mai mari decât cel mai înalt copac de palmier. Acestea sunt înconjurate de o grădină mare tropicală, cu terase cu vedere la frumoasa plajă de nisip din Jolly Beach. Centrul stațiunii este mare, hol, cu un bar și recepție în hol. Centrul de gradina este mare „Fantasy Pool“, cu cascadă și înota în sus bar (scaune și prosoape sunt disponibile gratuit la piscina si pe plaja disponibile). Patru restaurante cu preparate din bucătăria din Caraibe, indiană, italiană și internațională, un grătar pe plajă și un total de cinci baruri nu lasa dorințele culinare deschise și vă invită să se bucure. Puteți alege și în moderne „Palms Wellness Center“ -Spa dintr-o gamă largă de derulare. Un centru de scufundări, o cafenea Internet (se aplică taxe) și o sală de jocuri cu biliard și tenis de masă completează oferta sistemului de familie. Alte atractii includ opusul Marina Hotel cu baruri și restaurante și un teren de golf din apropiere.

Camere: Sala de Super Saver (1-2 persoane) sunt decorate în stil caraibian și includ duș, toaletă, uscător de păr, TV satelit, telefon, aer condiționat, seif și cu vedere spre mare balcon / terasă.
Camerele standard (1-2 persoane) sunt identice mobilate dar mai mari și geräumiger.
Camera superioară confortabilă (1-4 persoane) sunt liniștite , într -un cadru idilic și , de asemenea , sunt dotate cu un frigider, un / masă de călcat de fier, o cafea / ceai și balcon / terasă cu vedere parțială sau totală de frumoasă plajă și turcoaz din Caraibe mare.

Fit & Activ: sală de gimnastică, aerobic, tenis de masa, volei pe plaja, baschet, tenis (4 locuri), lecții de dans. Non-motorizate sporturi nautice pe plajă. Pentru o taxa: scufundări, schi nautic, călărie, golf. Tratamente de masaj și de înfrumusețare de la „Palms Wellness Center“ -Spa.

All Inclusive:
  • Trei mese tip bufet, un rezervare la carte necesare
  • ceai după-amiaza
  • băuturi alcoolice și nealcoolice naționale
  • program de activități
  • Seara de divertisment


Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2018 la 31/10/2018 (catalog de vara 2018)

Perioada de valabilitate: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2018 la 10/31/2018 (catalog de vara 2018)

Pachetul de economii:
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

laut KatalogTren pana la avionul 1493 € (7 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 1551 € (7 Nopți)