The Inn at English Harbour
St. John's, Antigua si Barbuda, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
Situat pe insula fascinanta Antigua - una dintre numeroasele insule din Marea Caraibelor. Hotelul este perfect pozitionat pe un promontoriu împădurite frumos care păzește intrarea în istoric engleză Harbor. Centrul de limba engleză Harfens cu sale restaurante, baruri, pub-uri, cluburi de noapte, magazine și link-uri la rețeaua de transport public se află la aproximativ 500 de metri distanță.

Echipament:
La fel ca la hotel cu aer condiționat și întâmpină călătorii într-una dintre cele 24 de apartamente de bun venit. Recepția este deschisă 24 de ore. Interiorul casei este un schimb sigur și o monedă. Prin WiFi, oaspeții au acces la internet în zonele publice. De asemenea, sunt furnizate magazine. O grădină frumoasă și un loc de joacă sunt parte a terenului de cazare. Facilitățile hotelului includ o sală TV și o sală de jocuri. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea casei. Printre opțiunile disponibile includ room service, serviciu de spălătorie și un coafor. călătorii activi care doresc să exploreze zona cu bicicleta vor aprecia închiriere biciclete.

cazare:
În camerele există o baie - aer condiționat și un ventilator sunt cele mai bune climat interior. Un balcon este standard în cele mai multe camere. Pentru o ambianță frumoasă în multe unități au, de asemenea, vederea spre ocean este prezentat. Camerele au un pat dublu sau un pat king-size. Mai mult decât atât, un seif și un minibar sunt disponibile. Un frigider, un mini-frigider și un aparat de ceai / cafea. Cel mai bun de vacanță oferă confort de acces la internet, telefon, TV și Wi-Fi. a den, camerele dispun de papuci oferite. In bai există un duș. Un uscător de păr și halate de baie pot fi folosite pentru utilizarea de zi cu zi.

Sport / Divertisment:
gustare revigorantă garanteaza complexului piscina in aer liber. Pe terasa la soare cu șezlonguri și umbrele, vacanța se pot bucura. Băuturi răcoritoare sunt oferite la barul de la piscină. Cei care nici măcar nu vor să renunțe la sport la călătorie, oferă cazare de tenis. fani schi nautic, windsurfing, canotaj, navigatie, catamaran, caiac, snorkeling și scufundări și sporturi de apă a lua banii lor. O sală de gimnastică păstrează în interior călătorii ale hotelului se potrivesc. Un centru de wellness cu spa, un salon de înfrumusețare și tratamente de masaj pot fi găsite în casă.

Masa:
Opțiunile de luat masa includ o sală de mese, o sală de mic dejun, o cafenea și un bar. Există 2 restaurante cu aer condiționat, cu highchairs și zone pentru nefumători și fumători. Unitatea de cazare oferă o hrană rezervată sau demipensiune și all inclusive. Un mic dejun tip bufet continental garantează un bun început pentru a doua zi, pentru cina sunt à la carte. creații de meniu pot fi comandate pentru masa de prânz.

Carduri de credit:
Sunt acceptate la plata toate cardurile de credit majore, cum ar fi American Express, Visa și MasterCard.

Notă:
Ei vor primi fiecare beton ați rezervat și performanța confirmată (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, vei sta cu Frühstü; Ck (sau fara mese) in camera standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este inclus și să plătească aproape întotdeauna supuse unor taxe și la nivel local, dacă nu se specifică în mod expres altfel în descriere.
În anumite destinații costuri suplimentare, cum ar fi taxele culturale pot fața locului produs de oraș fiscal etc. Valoarea sumei se stabilește de către fiecare oraș, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

All Inclusive

CazareTren pana la avionul 2256 € (7 Nopți) 2309 € (7 Nopți) 2799 € (7 Nopți)
JuniorsuiteTren pana la avionul 2377 € (7 Nopți) 2605 € (7 Nopți) 3032 € (7 Nopți)