Accra Beach Hotel & Spa
Christ Church, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Echipament:
Liked hotelul întâmpină călătorii în total 224 de camere bun venit. Utilizarea Wi-Fi în zone publice, oaspeții rămâne conectat cu lumea exterioară în contact. Scaune cu rotile, instalații accesibile sunt disponibile. În plus, există un rând de magazine care invită să vă plimbați și să navigați. Alte facilități includ o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea de cazare. Printre opțiunile disponibile se numără un serviciu de babysitting la cerere, room service, serviciu de spălătorie și un coafor.

cazare:
Toate camerele sunt dotate cu un living și o baie, pentru un climat interior confortabil oferă aer condiționat și un ventilator. În cele mai multe camere au un balcon este standard. Pentru o ambianță frumoasă în multe unități au, de asemenea, vederea spre ocean este prezentat. oaspeții se pot dormi confortabil pe o canapea extensibilă. Există, de asemenea, un seif. Un frigider și un aparat de ceai / cafea. Un set de călcat este disponibil pentru un plus de confort călătorilor. mici suplimente pentru a face o mare ședere, inclusiv un telefon, TV și Wi-Fi. Băile sunt dotate cu un duș, o baie și un jacuzzi. Ca un avantaj în plus, există un uscător de păr. Hotelul oferă camere pentru nefumători.

Sport / Divertisment:
gustare revigorantă garanteaza complexului piscina in aer liber. Opțiunile de relaxare șezlonguri și umbrele de soare pe terasa la soare. este pentru cei care caută exerciții, tenis, golf și călărie. Amatori sporturi de apă se pot bucura de schi nautic, navigație și scufundări. O sală de gimnasticăîn interiorul casei oaspeții se menține în formă. Un centru de wellness cu spa, un salon de înfrumusețare și tratamente de masaj pot fi găsite în unitatea de cazare. Se oferă un program de divertisment pentru copii.

Masa:
Există mai multe opțiuni de luat masa pentru a alege de la, cum ar fi o sală de mese și un bar. Hotelul oferă un aliment sau rezervată de demipensiune și pensiune completă. Fi oferit micul dejun, prânz și cină.

Carduri de credit:
Cărți de credit acceptate in casa: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Notă:
Ei vor primi fiecare beton ați rezervat și performanța confirmată (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, vă va sta cu mic dejun (sau self catering) în tipul de camera standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este inclus și să plătească aproape întotdeauna supuse unor taxe și la nivel local, dacă nu se specifică în mod expres altfel în descriere.
În anumite destinații costuri suplimentare, cum ar fi taxele culturale pot fața locului produs de oraș fiscal etc. Valoarea sumei se stabilește de către fiecare oraș, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

camera dublaTren pana la avionul 866 € (3 Nopți) 950 € (3 Nopți) 1153 € (3 Nopți) 1216 € (3 Nopți)
Cazare 1280 € (7 Nopți) 1434 € (7 Nopți) 1812 € (7 Nopți) 1931 € (7 Nopți)
JuniorsuiteTren pana la avionul 1285 € (7 Nopți) 1439 € (7 Nopți) 1817 € (7 Nopți) 1936 € (7 Nopți)
Juniorsuite 1393 € (7 Nopți) 1547 € (7 Nopți) 1925 € (7 Nopți) 2044 € (7 Nopți)
SuiteTren pana la avionul 1624 € (7 Nopți) 1778 € (7 Nopți) 2156 € (7 Nopți) 2275 € (7 Nopți)
Suite 1703 € (7 Nopți) 1867 € (7 Nopți) 2245 € (7 Nopți) 2364 € (7 Nopți)