All Seasons Resort Europa
St. James, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:

Amplasat în grădini tropicale cu peste 130 de palmieri pe frumoasa coastă de vest a Barbadosului. Distanța de la hotel până la plaja de nisip este de aproximativ 500 m. De câteva ori pe zi, un autobuz de transfer vă duce în plajele de vis din Caraibe și în centrele comerciale. Puteți ajunge la Holetown în aproximativ 500 m, aeroportul în aproximativ 20 km.Echipament:

Stațiunea bine întreținută oferă un total de 48 de apartamente cu un singur nivel. Facilitățile includ o recepție, un colț de internet și WLAN (ambele inclusiv), restaurant, bar și salon. Serviciul de spălătorie și utilizarea parcării sunt disponibile contra cost. În frumoasele zone tropicale veți găsi o piscină cu apă dulce, cu terasă și bar la piscină. Scaune de plajă și umbrele sunt incluse la piscină. Carduri de credit: VISA, Mastercard și Amexco.Categoria țării: 3 stele

Suitele (1 - 3 persoane):

Apartamentele au un living / dormitor combinat, zonă de relaxare, bucătărie, baie sau duș / WC, uscător de păr, telefon, seif, TV prin satelit, aer condiționat / încălzire și terasă sau balcon cu vedere la grădină (PIG). Opțional, de asemenea, la rezervarea piscinei (PIP). De asemenea, poate fi rezervat pentru o singură utilizare. Capacitate maximă: 3 adulți sau 2 adulți + 1 copil.Masa:

Pentru self-catering sau cu mic dejun rezervabil.

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

CazareTren pana la avionul 857 € (7 Nopți)
SuiteTren pana la avionul 864 € (7 Nopți)
Suiteperformanta speciala 1324 € (7 Nopți)
Suite 1427 € (7 Nopți)