Angler
St. James, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
Acest hotel mic și prietenos, administrat de o familie, este situat pe coasta de vest a municipiului Saint James. Centrul turistic Holetown cu magazine este la aproximativ 500 de metri distanță. Capitala Bridgetown, la aproximativ 1 km distanță, se poate ajunge cu transportul public (aproximativ 150 m până la stația de autobuz). Există restaurante și baruri în apropiere, precum și Muzeul Barbados, Pestera Harrison și Orchid World chiar după colț. Aeroportul este la aproximativ 24 km distanță.

Echipament:
Oaspeții sunt invitați să stea într-unul din cele 5 studiouri sau unul din cele 14 apartamente. Complexul de apartamente oferă o zonă de lobby și o recepție. Facilitățile includ un seif și schimb valutar. Wi-Fi (contra cost) oferă oaspeților acces la internet în zonele publice. Sunt disponibile facilități cu acces la scaunul cu rotile. Un supermarket și alte magazine pot fi folosite pentru cumpărături și plimbări. O grădină frumoasă și un loc de joacă fac parte din cazare. Facilitățile suplimentare includ o cameră TV. Dacă este necesar, călătorii își pot parca mașina în mașină. Roțile pot fi parcate în pivnița de biciclete existentă. Alte facilități includ un serviciu de babysitting plătit, asistență medicală, room service, un serviciu de spălătorie, un salon de coafură și o spălătorie de monede. Călătorii activi care doresc să exploreze zona cu bicicleta vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (se aplică taxe).

cazare:
În camere există o bucătărie și o baie; un climat interior plăcut este garantat de aer condiționat. Un balcon este standardmajoritatea camerelor. Camerele au un pat dublu sau un pat king-size. Există, de asemenea, un seif și un minibar. Chicineta are frigider, aragaz și aparat de ceai / cafea. Un set de călcat este disponibil pentru confortul călătorilor. Ofertele extraordinare oferă un sejur minunat, inclusiv acces la internet, un telefon, un televizor și un radio. Băile sunt dotate cu duș și cadă. Există, de asemenea, un uscător de păr. Sunt disponibile camere cu acces la scaunele cu rotile, cu baie fără bariere. Complexul oferă camere de familie și camere pentru nefumători.

Sport / Divertisment:
Pentru relaxare, scaune sub umbrele de pe terasa invita. O varietate de activități sportive sunt oferite în cazare, cum ar fi ciclism / mountain bike, tenis, volei pe plajă, volei, mini golf, golf și călărie. Navigarea cu apă, windsurfingul, schiurile cu jet de apă, barca cu motor, barca cu banane, canotaj, navigație, catamaran și scufundări sunt, de asemenea, disponibile pentru entuziaștii sporturilor nautice. Complexul de apartamente oferă o varietate de activități sportive în zona de interior, cum ar fi tenis de masă, badminton, squash, yoga și aerobic, precum și o sală de gimnastică pentru o taxă. După o zi lungă, oaspeții se pot relaxa în zona de spa, unde există un centru spa și un solar. Oferta plătită include tratamente de masaj. Călătorii tineri și tineri au ocazia să experimenteze programe de divertisment interesante.

Masa:
Printre opțiunile de luat masa se numără o sală de mese, o sală de mic dejun, o cafenea, un bar și un pub. Un restaurant pentru nefumători, cu un bar, asigură bunăstarea fizicăstejar pentru fumător. Complexul oferă cazare peste noapte, inclusiv mic dejun, demipensiune și pensiune completă, ca mese rezervate. Un mic dejun continental garantează un bun început al zilei. La cină, oaspeții pot alege mâncăruri à la carte sau pot comanda un meniu stabilit. Sunt disponibile și mese speciale, inclusiv mese de dietă.

Carduri de credit:
Următoarele carduri de credit sunt acceptate în cazare: Visa, Diners Club și MasterCard.

Notă:
În fiecare caz, veți primi serviciul specific rezervat și confirmat de dvs. (în ceea ce privește serviciul de masă, categoria de cameră, etc.). Dacă nu s-au făcut promisiuni concrete cu privire la domeniul de aplicare al serviciilor, veți primi cazare cu mic dejun (sau fără mese) în categoria camerei standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solariu, baie de aburi, internet, parcare etc.) nu este inclusă și aproape întotdeauna este supusă unei taxe și se plătește la fața locului, cu excepția cazului în care este descris în mod diferit în descriere.
În anumite destinații, pot apărea costuri suplimentare la nivel local, de exemplu prin taxe locale, subvenții culturale etc. Valoarea sumei este determinată de orașul respectiv, vă rugăm să vă informați înainte de plecare.

Mobilitate limitată:
Vă rugăm să rețineți că în general tururile noastre de pachete nu sunt potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă, cu excepția cazului în care descrierea produsului conține alte informații. Cu toate acestea, vă vom oferi cu plăcere informații mai detaliate cu privire la această calitate, luând în considerare necesitățile dvs.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

Demi-pensiune

apartamentTren pana la avionul 728 € (5 Nopți) 817 € (3 Nopți) 992 € (3 Nopți)
apartament 982 € (7 Nopți) 1109 € (7 Nopți)  
Studio 945 € (7 Nopți) 1078 € (7 Nopți) 1410 € (7 Nopți)