Barbados Beach Club
Christ Church, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
Chiar pe plajă, acest hotel este la o aruncătură de băț de cele mai bune cumpărături și de viața de noapte. De asemenea, este la doar câteva minute cu autobuzul spre centrul turistic (aproximativ 10 km) de la Bridgetown. Este la 9 km de Aeroportul Internațional Grantley Adams.

Echipament:
Hotelul găzduiește oaspeții în cele 111 camere ale sale. Există ascensoare la cele mai multe etaje disponibile. Facilitățile includ un vestiar, un seif și o facilitate de schimb valutar. Accesul la internet este disponibil în zonele publice (contra cost). În plus, există o serie de magazine care vă invită să vă plimbați și să căutați. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Alte facilități includ un stand de ziare și o sală de jocuri. Dacă ajungeți cu mașina, oaspeții se pot parca într-un garaj sau în parcare. Facilitățile disponibile includ asistență medicală, servicii de traducere, room service și un salon de coafură.

cazare:
În camere există o baie, aerul condiționat poate fi folosit pentru a controla climatul interior. Majoritatea camerelor au un balcon. Camerele au un pat dublu sau un pat king-size. Există, de asemenea, un seif. Există, de asemenea, un frigider și un aparat de ceai / cafea. Un set de călcat este disponibil pentru confortul sporit al călătorilor. Ofertele extraordinare oferă un sejur minunat, inclusiv acces la internet, un telefon, un televizor și un radio. Băile sunt dotate cu duș și cadă. Ca un bonus suplimentar, există un uscător de păr. Hotelul oferă FaCamere de familie și camere pentru nefumători.

Sport / Divertisment:
În timp util, nu se pierde o baie în apa răcoroasă a piscinei în aer liber, iar în zile grele, oaspeții pot folosi piscina interioară. Pentru relaxare, scaune sub umbrele de pe terasa invita. Cada fierbinte în zona de îmbăiere promite relaxare plăcută. Băuturi răcoritoare sunt disponibile la barul de la piscină. Dacă sunteți în starea de spirit pentru exerciții fizice, sunt oferite tenis, volei pe plajă și mini golf. Windsurfing, plimbări cu pedale, plimbări cu catamaran, scufundări și fitness aqua sunt, de asemenea, disponibile pentru entuziaștii sporturilor nautice. Gimnastică, tenis de masă și biliard fac parte din facilitățile sportive și de agrement ale hotelului. În spațiile de cazare există o zonă de spa cu un solar. Călătorii tineri și tineri au ocazia să experimenteze programe de divertisment interesante.

Masa:
Printre opțiunile de luat masa se numără o sală de mese, o cafenea și un bar. Restaurantul pentru nefumători oferă scaune pentru sugari. Hotelul oferă cazare peste noapte, inclusiv mic dejun, pensiune completă și all-inclusive ca serviciu de masă rezervat. Un mic dejun continental tip bufet garantează un bun început al zilei. Pentru prânz și cină există posibilitatea de a alege între bufet, à la carte și meniu. Pentru dorințele speciale ale palatului, casa deține mese de dietă.

Carduri de credit:
Următoarele carduri de credit sunt acceptate în cameră: Visa și MasterCard.

Notă:
În fiecare caz, veți primi serviciul specific rezervat și confirmat de dvs. (în ceea ce privește serviciul de masă, categoria de cameră, etc.). În măsura în care nu s-au făcut angajamente concrete în ceea ce privește domeniul de aplicare al serviciilor, veți primi o noapte de cazare cu micul dejun (sau fără alimente) în Stancategoria de cameră.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solariu, baie de aburi, internet, parcare etc.) nu este inclusă și aproape întotdeauna este supusă unei taxe și se plătește la nivel local, cu excepția cazului în care este descris explicit în descriere altfel.
În anumite destinații, pot apărea costuri suplimentare la nivel local, de exemplu prin taxe locale, subvenții culturale etc. Valoarea sumei este determinată de orașul respectiv, vă rugăm să vă informați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

DeluxeTren pana la avionul 1189 € (5 Nopți)
camera dubla 1525 € (7 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 1687 € (4 Nopți)