Blue Horizon Hotel
Rockley Beach, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
Complexul este situat vizavi de renumitul hotel, situat pe coasta de sud Rockley Beach. Downtown Bridgetown este la aproximativ 3 mile distanță, iar Aeroportul Grantley Adams se află la 8 km distanță. În imediata apropiere a hotelului veți găsi numeroase discoteci și restaurante din St. Lawrence Gap. De asemenea, la câțiva pași se găsesc magazine, bănci, spălătorii și magazine de flori.

Echipament:
Hotelul oferă 70 de camere duble. Casa oferă o zonă de recepție și o recepție. Oaspeții care călătoresc în incintă dispun de un seif, un serviciu de babysitting plătit, room service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, un centru de afaceri și o spălătorie cu monedă. Oaspeții pot naviga pe internet prin WiFi și pot fi în contact cu lumea exterioară. Pe lângă un supermarket, pot fi găsite și alte magazine. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Dacă ajungeți cu mașina, îl puteți parca în parcarea hotelului.

cazare:
În camere există o baie, aerul condiționat poate fi folosit pentru a controla climatul interior. Facilitățile standard în majoritatea camerelor includ un balcon care vă invită să stați liniștit. Sunt disponibile, de asemenea, paturi pentru cei mai tineri oaspeți. Există, de asemenea, un seif și un birou. Chicineta include un frigider, un mini-frigider și un filtru de ceai / cafea. Un set de călcat este disponibil pentru confortul sporit al călătorilor. Ofertele extraordinare fac pentru un sejur minunat, inclusiv un telefon, un televizor, un radio, un ceas cu alarmă și WiFi. Băile sunt dotate cu duș și cadă. Ca o comoditate suplimentară, există un uscător de părr.

Sport / Divertisment:
Refreshment răcoritor a garantat zona de piscină în aer liber. La terasă sunt disponibile șezlonguri și umbrele de soare. Băuturi răcoritoare sunt disponibile la barul de la piscină. Există o varietate de activități disponibile, inclusiv tenis, golf, călărie, windsurfing, navigație, snorkelling și scufundări. Oaspeții tineri și bătrâni au ocazia să experimenteze programe interesante de divertisment.

Masa:
Printre opțiunile de luat masa se numără o sală de mese și un bar. Casa oferă cazare peste noapte, inclusiv micul dejun, demipensiune și pensiune completă, ca serviciu de mese rezervat. Puteți alege micul dejun, prânzul sau cina. Cazarea include o gamă largă de băuturi alcoolice și non-alcoolice.

Carduri de credit:
La hotel se acceptă următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Notă:
În fiecare caz, veți primi serviciul specific rezervat și confirmat de dvs. (în ceea ce privește serviciul de masă, categoria de cameră, etc.). Dacă nu s-au făcut promisiuni concrete cu privire la domeniul de aplicare al serviciilor, veți primi cazare cu mic dejun (sau fără mese) în categoria camerei standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solariu, baie de aburi, internet, parcare etc.) nu este inclusă și aproape întotdeauna este supusă unei taxe și se plătește la nivel local, cu excepția cazului în care este descris explicit în descriere altfel.
În anumite destinații, pot apărea costuri suplimentare la nivel local, de exemplu prin taxe locale, subvenții culturale etc. Valoarea sumei este determinată de orașul respectiv, vă rugăm să vă informați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

camera dublaTren pana la avionul 1048 € (3 Nopți) 1312 € (3 Nopți) 1417 € (3 Nopți)