Courtyard Bridgetown, Barbados
Hastings, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
Hotelul este situat în districtul Carrison, la doar câțiva pași de plaja albă de pe coasta de sud a insulei Barbados. Faimoasa St. Lawrence Gap și restaurantele și viața de noapte de la Hastings, Biserica Christos sunt la doar o scurtă călătorie cu mașina. Podul croazierele Atlantis și catamaranul se află la numai 15 minute cu mașina, în timp ce peștera lui Harrison este la 20 de minute distanță. Bridgetown este la 10 minute de hotel, iar aeroportul este la 20 de minute distanță.

Echipament:
Hotelul cu aer condiționat întâmpină oaspeții într-unul din cele 5 apartamente și există 50 de camere duble și 63 de camere single. Recepția este deschisă 24 de ore. Un lift duce la cele mai multe etaje. Diverse facilități și servicii - un seif, un schimb valutar, un serviciu de spălătorie, un salon de coafură, o sală de conferințe, un centru de afaceri și o spălătorie de monede - sunt oferite. Oaspeții pot accesa internetul prin WiFi în zonele publice. Unitatea de cazare are acces facil la scaune cu rotile. Pe lângă un supermarket, pot fi găsite și alte magazine. Dacă veniți cu propriul dvs. vehicul, îl puteți parca în parcarea casei.

cazare:
În camere există o baie, aerul condiționat poate fi folosit pentru a controla climatul interior. Caracteristicile standard ale majorității camerelor includ un balcon care vă invită să stați liniștit. Camerele au un pat dublu sau un pat king-size. Există, de asemenea, un seif. Există, de asemenea, un frigider, un mini-frigider, un cuptor cu microunde și un aparat de ceai / cafea. Există, de asemenea, o mașină de spălat și un set de călcat. Confortul optim este asigurat de accesul la Internet, un telefon, un televizor, un radio, un radioStereo și WiFi. Băile sunt dotate cu duș și cadă. Există, de asemenea, un uscător de păr. Sunt disponibile camere cu acces la scaunele cu rotile, cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere pentru nefumători.

Sport / Divertisment:
Pentru activități de agrement flexibile, sunt disponibile opțiunile de cazare sportive și de divertisment. Zona de piscină în aer liber este ideală pentru odihnă activă sau pentru acvariu. De asemenea, șezlongurile de pe terasă pot fi folosite. Există diverse facilități, inclusiv o sală de gimnastică și un solar.

Masa:
Printre opțiunile de luat masa se numără o sală de mese, o cafenea și un bar. Oaspeții sunt răsfățați în restaurant (nefumători, aer condiționat și highchairs). Pe lângă micul dejun, casa oferă, de asemenea, prânz și cină à la carte.

Carduri de credit:
Următoarele carduri de credit sunt acceptate la hotel: American Express, Visa și MasterCard.

Notă:
În fiecare caz, veți primi serviciul specific rezervat și confirmat de dvs. (în ceea ce privește serviciul de masă, categoria de cameră, etc.). Dacă nu s-au făcut promisiuni concrete cu privire la domeniul de aplicare al serviciilor, veți primi cazare cu mic dejun (sau fără mese) în categoria camerei standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solariu, baie de aburi, internet, parcare etc.) nu este inclusă și aproape întotdeauna este supusă unei taxe și se plătește la fața locului, cu excepția cazului în care în descriere este descris în mod explicit altfel.
În anumite destinații, pot apărea costuri suplimentare la nivel local, de exemplu prin impozit pe oraș, subvenții culturale etc. Valoarea sumei va fi dedusă din bijuterieorașul iligen, vă rugăm să vă informați înainte de plecare.

Mobilitate limitată:
Vă rugăm să rețineți că turneele noastre de pachete nu sunt, în general, potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă, cu excepția cazului în care descrierea produsului conține alte informații. Cu toate acestea, vă vom oferi cu plăcere informații mai detaliate cu privire la o astfel de adecvare, luând în considerare nevoile dvs.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

camera dublaTren pana la avionul 1101 € (3 Nopți) 1137 € (3 Nopți)