Golden Sands
Christ Church, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
Acest hotel este situat perfect pe coasta de sud a insulei Barbados, chiar vizavi de plajă și la doar 15 minute de mers cu mașina de Bridgetown. Lumina frumoasă a lunii luminează adesea viața de noapte lângă hotspot, inclusiv St. Lawrence Gap, Fish Fry în aer liber al lui Oistin și multe altele la doar 10 minute de hotel.

Echipament:
Hotelul de apartamente cu aer condiționat are 9 apartamente și 18 studiouri unde oaspeții pot petrece noaptea. Recepția este deschisă 24 de ore. Diverse facilități și servicii - un seif, schimb valutar, cameră TV, asistență medicală, room service și un serviciu de spălătorie - sunt oferite. WiFi în zonele publice permite călătorilor să rămână în contact cu lumea exterioară. Unitatea de cazare are acces facil la scaune cu rotile. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Dacă ajungeți cu mașina, îl puteți parca în parcarea hotelului.

cazare:
În camere există o bucătărie. Facilitățile standard în majoritatea camerelor includ un balcon care vă invită să stați liniștit. Camerele sunt dotate cu un frigider. Hotelul de apartamente oferă camere pentru nefumători.

Sport / Divertisment:
Pentru activități de agrement flexibile, sunt disponibile opțiunile de cazare sportive și de divertisment. Refreshment răcoritor a garantat zona de piscină în aer liber. De asemenea, oaspeții au la dispoziție șezlonguri și umbrele de soare. Ca o facilitate sportivă sau de agrement, un solar este disponibil contra cost.

Masa:
Hotelul este situat în zona gastronomică și #Există o sală de mese, o sală de mic dejun, o cafenea și un bar. Restaurantul pentru nefumători are scaune înalte pentru sugari. Hotelul de apartamente oferă cazare peste noapte, inclusiv mic dejun, demipensiune și pensiune completă, ca serviciu de masă rezervabil. Un mic dejun continental este disponibil de la paturi dimineața. La prânz și seara, oaspeții pot alege dintr-un meniu à la carte sau pot comanda un meniu setat. Sunt disponibile și mese speciale, inclusiv mese de dietă.

Carduri de credit:
Următoarele carduri de credit sunt acceptate în camerele: American Express, Visa și MasterCard.

Notă:
În fiecare caz, veți primi serviciul specific rezervat și confirmat de dvs. (în ceea ce privește serviciul de masă, categoria de cameră, etc.). Dacă nu s-au făcut promisiuni concrete cu privire la domeniul de aplicare al serviciilor, veți primi cazare cu mic dejun (sau fără mese) în categoria camerei standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solariu, baie de aburi, internet, parcare etc.) nu este inclusă și aproape întotdeauna este supusă unei taxe și se plătește la nivel local, cu excepția cazului în care este descris explicit în descriere altfel.
În anumite destinații, pot apărea costuri suplimentare la nivel local, de exemplu prin taxe locale, subvenții culturale etc. Valoarea sumei este determinată de orașul respectiv, vă rugăm să vă informați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

Demi-pensiune

StudioTren pana la avionul 924 € (7 Nopți) 1146 € (3 Nopți) 1333 € (3 Nopți)