Island Inn Hotel
Bridgetown, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Localizare: La câțiva pași de plaja de nisip din Carlisle Bay și Pebbles Beach. Orașul vechi Bridgetown este situat la aproximativ 1.6 km. St Lawrence Gap, ia aproximativ 10 minute. Transfer la aeroport: aproximativ 20 de minute.

Facilități: În secolul al 19 - lea încă un depozit de rom acum un hotel fermecător , cu 24 de camere pentru nefumători, hol cu recepție, lounge cu colț de internet (inclus), Wi-Fi în zone publice (incluse), restaurant și bar Afară există o piscină. . Scaune și prosoape la piscina incluse.

Cazare: Camerele standard (a1-2A) sunt dotate cu ceai / cafea, fier și masă de călcat, aer condiționat, seif, TV LCD prin cablu, telefon, baie cu cadă sau duș, toaletă, uscător de păr, grădină / vedere spre curte. Cele mai spațioase camere superioare (A1-3C) au o parte terasă și se confruntă cu gradina / curte, altfel cunoscut sub numele de A2A. Opțional, camere superioare (A1-3D) , cu vedere la terasă și la piscină și acces direct la piscină, în caz contrar A2C, rezervat. Suitele junior (A1-4E) au , de asemenea , o zonă de relaxare separată, terasă cu grădină sau vedere la piscină și acces direct la piscină , de asemenea, în caz contrar , echipat cu A2A.

Restaurante: All Inclusive.

Divertisment: de 3 ori pe săptămână , spectacole live sunt organizate în seara.

Sport / Activități: Inclus: cameră mică de fitness, scufundări în piscină (la cerere). Taxa suplimentară: 2 terenuri de golf în zonă (18 găuri și 9 găuri teren de golf), centru de sporturi acvatice (în apropiere).

Familie: serviciu de babysitting (la cerere, contra cost), meniu pentru copii.

Info: carduri de credit: American Express, MasterCard, VISA.

Salvarea avantaj: 20% reducere rezervare Super devreme la anumite date, vă rugăm să consultați secțiunea de preț.

All Inclusive: bufet. Pentru masa de prânz și cină meniu la alegere, în unele zile (ținuta corespunzătoare necesară). băuturi alcoolice și nealcoolice selectate (băuturi alcoolice numai pentru oaspeții peste 18 ani). ceai de după-amiază.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 1274 € (3 Nopți)