Lantana Resort Barbados
Holetown, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Echipament:
Oaspeții cazați în 45 de camere. Alte caracteristici includ un seif. WiFi oferă acces călătorilor la Internet. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea stațiunii.

cazare:
O bucătărie face în spațiile de cazare pentru confort. În cele mai multe camere au un balcon este standard. Camerele au un frigider, ceai / cafea, seif și Wi-Fi.

Sport / Divertisment:
Pentru practicarea sporturilor de petrecere a timpului liber flexibile și locuri de divertisment de cazare pentru a alege. Complexul piscina in aer liber este ideal pentru odihna activa sau antrenament aqua regulat. Se oferă un program de divertisment pentru copii.

Masa:


Carduri de credit:


Notă:
Ei vor primi fiecare beton ați rezervat și performanța confirmată (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, vă va sta cu mic dejun (sau self catering) în tipul de camera standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este inclus și să plătească aproape întotdeauna supuse unor taxe și la nivel local, dacă nu se specifică în mod expres altfel în descriere.
În anumite destinații costuri suplimentare, cum ar fi taxele culturale pot fața locului produs de oraș fiscal etc. Valoarea sumei se stabilește de către fiecare oraș, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

apartamentTren pana la avionul 1074 € (3 Nopți)