Little Good Harbour
St. Lucy, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
Acest hotel de apartamente este situat într-un sat de pescuit liniștit, pașnic, un sat de coastă de numele Sherman Little Good Harbor, St. Lucy, la locul forturilor istorice Rupert din secolul al 17-lea. Magazinele de Speightstown sunt doar o mică distanță cu mașina (3 km), la aproximativ 10 km de link-uri către cele mai apropiate localuri de noapte (Royal Westmoreland) și după 12 km Holetown. Aeroportul este de aproximativ o oră din motivele.

Echipament:
Următoarele facilități au oaspeții de a alege de la: 9 apartamente, 4 camere duble si 9 sunt single. Cele 7 vile / case sunt mobilate confortabil. A Servicii Seif, room service și spălătorie sunt disponibile pentru călătorii de hoteluri de apartamente disponibile. Prin WiFi, oaspeții au acces la internet în zonele publice. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea hotelului.

cazare:
Camerele sunt dotate cu o bucătărie și o baie, oferă, de asemenea, aer condiționat și un ventilator pentru climat interior bun. Un balcon este standard în cele mai multe camere și oferă spațiu suplimentar pentru odihnă și relaxare în timpul sejurului. oaspeții se pot dormi confortabil pe un pat dublu. dormitoare separate sunt o altă comoditate rezervată. Există, de asemenea, un seif. Bucataria este bine echipata cu un frigider, aragaz, cuptor cu microunde și aparat de ceai / cafea pentru self-catering. Un set de călcat este disponibil pentru un plus de confort călătorilor. mici suplimente pentru a face o mare ședere, inclusiv acces la internet, un telefon, un televizor, un radio, un sistem stereo și WiFi. în baie vanitateaR, echipat cu un duș, un uscător de păr.

Sport / Divertisment:
gustare revigorantă în zilele fierbinți promit 2 piscine în aer liber. scaune de plajă și umbrele de garanție pentru ore de relaxare. Tratamente În sectorul de agrement oferă cazare canotaj, caiac, snorkeling, o sală de gimnastică, o baie de aburi și masaj, de asemenea, percepe un spa. Se oferă un program de divertisment pentru copii.

Masa:
Opțiunile de luat masa includ o sală de mese și un bar. Oaspeții pot lua masa în restaurant pentru nefumători cu o zonă separată pentru fumători (highchairs pentru copii sunt disponibile). Acest hotel de apartamente oferă un aliment sau rezervată de demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun delicios atrage dimineața din pat, pentru masa de prânz și cină, oaspeții pot alege feluri de mâncare din meniu sau comanda un meniu.

Carduri de credit:
Sunt acceptate la plata toate cardurile de credit majore, cum ar fi American Express, Visa și MasterCard.

Notă:
Ei vor primi fiecare beton ați rezervat și performanța confirmată (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, vă va sta cu mic dejun (sau self catering) în tipul de camera standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este inclus și să plătească aproape întotdeauna supuse unor taxe și la nivel local, dacă nu se specifică în mod expres altfel în descriere.
În anumite destinații sume suplimentare, de exemplu, de recompense pot apărea la nivel local, prin taxa de oraș, taxa de turism etc este dedin fiecare set de oraș, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

Demi-pensiune

Suite 1554 € (7 Nopți) 1729 € (7 Nopți) 2205 € (7 Nopți)
Cazare 2019 € (7 Nopți) 2194 € (7 Nopți) 2670 € (7 Nopți)