Ocean Two Resort & Residences
Dover, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Sports Activity / apă, hotel / Wireless LAN, apă / zonă direct la plajă, marca promisiune / ghid vizita la hotel

Locație: nisip Dover Beach, pe coasta de sud a Barbados. Orașul plin de viață St Lawrence Gap, cu numeroasele sale restaurante, baruri și locuri de divertisment situate în apropiere. Transfer la aeroport: aproximativ 15 minute.

Caracteristici: Acest complex de lux cu 86 de camere din 7 etaje, recepție, wireless (inclus), restaurant și 2 baruri (inclusiv un bar la piscină). Temeiurile hotelului oferă o piscină cu terasă la soare. O altă piscină mică situată pe terasa de pe acoperiș, cu vedere fantastică la mare. Scaune și umbrele la piscină și plajă sunt incluse.

Cazare: Camerele duble moderne (a1-2A) sunt parțial echipate cu vedere la mare , cu zonă de relaxare, minibar, aer condiționat, seif, TV prin cablu, internet wireless (inclus), telefon, baie cu duș, WC, uscător de păr, halate de baie și balcon. Suites (A1-3B, pe malul oceanului aproximativ 75 de metri pătrați) , în plus , cu un dormitor separat, bucătărie, muzică de relaxare și vedere la mare. Opțional Oceanfront Suites (A4-5C, aproximativ 131 de metri pătrați) , cu două dormitoare separate, doua bai si doua balcoane, altfel A2B. Mai spațioasă Bay View Suites (A4-5D, aproximativ 150 de metri pătrați) , cu zonă de relaxare suplimentară, iPod docking station și o vedere parțială la mare, în caz contrar A2C.

Dining: OV sau FR.

Divertisment: divertisment de seară pe săptămână.

Sport / Activități: sală de fitness, reduceri de taxe verzi, caiac, snorkeling, navigație, windsurfing, bărci cu pedale, schi nautic: Inclus. Pentru o taxa: scufundări, yoga.

Wellness: Contra cost: coafor, masaje și tratamente.

Familie: Serviciul de babysitting (la cerere, pentru un sejur de minim 5 nopți până la 4 ore , inclusiv, pentru copii 3-12 ani, max 2 copii per cameră.), Pentru îngrijirea copilului (până la 14 ani ).

Notă: La verificarea într - un depozit obligatoriu de o singură dată de 250 USD, - sau zilnic 50 USD, - taxat pentru costurile suplimentare de vacanță la hotel. Acest lucru va fi perceput la check-out.

Avantaje: Până la 40% rezervare timpurie în plus , plus bonus vezi preț-capitol.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

CazareTren pana la avionul 978 € (3 Nopți)
Cazare 1365 € (7 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 1249 € (7 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 1345 € (7 Nopți)
camera dubla 1380 € (7 Nopți)
SuiteTren pana la avionul 1547 € (7 Nopți)
Suite 2551 € (7 Nopți)