Port St. Charles
St. Peter, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Echipament:
În schimb, oaspeții dispun de un seif, schimb valutar, un serviciu de babysitting cu plată, un serviciu de spălătorie și un coafor. WiFi în zonele publice permite călătorilor să rămână în contact cu lumea exterioară. Zona înconjurătoare poate fi explorată și cu bicicleta datorită serviciului de închiriere de biciclete.

cazare:
Aerul condiționat și un ventilator oferă un ambient plăcut interior în camere, precum și o bucătărie și o baie. Caracteristicile de bază ale majorității camerelor includ un balcon care vă invită să stați liniștit. Unele unități au vedere frumoasă la mare. Oaspeții pot dormi confortabil pe un pat king-size. Dormitoarele separate sunt alte facilități rezervate. Există, de asemenea, un seif. Există, de asemenea, un frigider, aragaz, cuptor cu microunde și aparat de ceai / cafea. Există, de asemenea, o mașină de spălat și un set de călcat. Ofertele extraordinare oferă un sejur minunat, inclusiv acces la internet, un telefon, un televizor, un radio și un DVD player. Băile au un duș și o cadă. Există, de asemenea, un uscător de păr.

Sport / Divertisment:
Zona de piscină în aer liber este ideală pentru odihnă activă sau pentru acvacultură regulată. Șezlonguri confortabile sunt oferite pe terasa de soare. Dacă sunteți în starea de spirit pentru exerciții fizice, sunt oferite tenis, golf și călărie. Navigarea cu apă, windsurfing, schi cu jet de apă, navigație cu motor, plimbare cu pedale, plimbare cu banane, canotaj, navigație, catamaran, scuba diving și aqua fitness fac parte din programul de sporturi nautice al hotelului. Studioul de fitness și biliardul fac parte din facilitățile sportive și de agrement ale acestui hotel de apartamente. deÎntr-o zi lungă, oaspeții se pot relaxa în zona de spa, unde există un centru spa și masaje. Serviciile cu plată includ un salon de înfrumusețare.

Masa:
Zona gastronomică are un bar. Un prânz à la carte și o cină à la carte sunt servite zilnic.

Carduri de credit:


Notă:
În fiecare caz, veți primi serviciul specific rezervat și confirmat de dvs. (în ceea ce privește serviciul de masă, categoria de cameră, etc.). Dacă nu s-au făcut promisiuni concrete cu privire la domeniul de aplicare al serviciilor, veți primi cazare cu mic dejun (sau fără mese) în categoria camerei standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solariu, baie de aburi, internet, parcare etc.) nu este inclusă și aproape întotdeauna este supusă unei taxe și se plătește la fața locului, cu excepția cazului în care este descris în mod diferit în descriere.
În anumite destinații, pot apărea costuri suplimentare la nivel local, de exemplu prin taxe locale, subvenții culturale etc. Valoarea sumei este determinată de orașul respectiv, vă rugăm să vă informați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

apartamentTren pana la avionul 1176 € (3 Nopți)
apartament 1559 € (7 Nopți)
apartamentperformanta speciala 2151 € (7 Nopți)