Sandals Royal Barbados
St. Lawrence Gap, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Locație: Deschis în decembrie 2017 de lux complex all-inclusive este situat în partea de sud a insulei de-a lungul plajei alb, nisip de lângă Barbados sandale. Pentru a „The Gap“, cu restaurante, baruri și magazine se află la câțiva pași. Timp de călătorie la aeroport aproximativ 10 minute.

Echipament: Un complex mare piscină tropicală cu râu inovatoare sau piscine private și terasă la soare (sezlonguri si umbrele pe plaja incluse) pentru a invita o baie extinsă. Patru baruri și șase restaurante (Neptun Jerk Shack, La Parisienne, American tavernă, Steak Butch și fructe de mare și Chi) cu cocktailuri răcoritoare preparate din bucătăria internațională, asiatică și italiană oferă și delicii culinare. Toate suitele au nivel de club sau serviciu de majordom. În zona de spa vă bucura de diverse aplicații (contra cost). Toate facilitatile de hoteluri surori, sandale Barbados pot fi partajate în mod gratuit.

Camere: Toate camerele au privat baie / WC, uscător de păr, halat de baie, televizor, telefon, acces la internet (Wi-Fi, inclusiv), fier / masă de călcat, aer condiționat, ventilator, mini - bar (băuturi alcoolice și nealcoolice incluse), cafea / room service -Teezubereiter, ( 7-22 pm), în condiții de siguranță.
South Seas Club Level Junior Suite cu Palm Outdoor Tranquillity o cadă (două persoane) sunt pe teren sau la primul etaj al clădirii Poinciana și Stingray și sunt dotate cu un duș cu efect de ploaie, zonă de relaxare și dressing. De la terasa sa elegantă sau balcon mobilat, cu baie de sine statatoare au o vedere la piscină. Aici sunt incluse serviciile de nivel Club: check-in privat, acces la Club Lounge sandale.
Din Sud Seas walkout Crystal Lagoon Club Level Junior Palm Suite cu terasăTranquility Tub Soaking (două) sunt identice și sunt echipate la parter.
Royal Suite Seaside Oceanview Crystal Lagoon nivel club Barbados cu terasă Tranquillity cadă mare (două persoane) minciună a doua la etajul al patrulea al clădirii Wahoo și Royal Hawksbill și de la balcon aveți vedere la plaja mării turcoaz.
Royal Seaside Crystal Lagoon de un dormitor apartamente cu balcon cu vedere la ocean Butler Tranquillity cadă mare (două) sunt de construcție dolar situat la etajul 1 al Wahoo și nisip , cu o cameră de zi separată și vedere la piscină și la mare.
Cu cât este mai spațioasă South Seas Royal Rondoval Butler Suites cu piscină privată Sanctuary (două persoane) au un zonă de luat masa cu bar propriu, pe terasa lor se uita la piscină privată cu o cadă liber în picioare în grădină (inclusiv un serviciu de majordom și room service 24 de ore).

Fit & activă: tenis de masă, snorkeling, windsurfing, Hobie Pisici, caiace, centru de fitness, scufundări pentru scafandri certificate.

Luna de miere: Luna de miere primesc șampanie și flori la sosire, mic dejun în pat într - o dimineață la alegere (până la 30 de zile de la nunta, on - line de înregistrare este necesar). Sandale aranja dvs. „nunta de vis“ ceremonie, buchet de mireasa, butoniere pentru mire, tort de nunta, taxa de legalizare. Nu sunt incluse costurile administrative de stat, în prezent, 325 USD, -.

All Inclusive:
  • Toate mesele în toate restaurantele
  • Toate băuturile (inclusiv băuturi. Brand)
  • Gratuități (cu excepția Butler)
  • Transfer de la / către aeroport


Numai pentru adulți:
Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2018 la 31/10/2018 (catalog de vara 2018)

Perioada de valabilitate: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2018 la 10/31/2018 (catalog de vara 2018)
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

Cazare 3575 € (7 Nopți)