Savannah Beach Hotel
Hastings, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
hotelul este situat pe coasta de sud a Barbados chiar pe plaja de nisip din Rockley, la doar 10 minute de centrul orașului Bridgetown și la 25 de minute de aeroportul internațional.

Echipament:
2 apartamente junior, 10 apartamente si 79 de camere duble oferă șansa de a rămâne confortabil și convenabil. Recepția este deschisă 24 de ore. Etajele individuale sunt ușor accesibile cu liftul sau pe scări. Un seif, o sală de jocuri, un salon de coafură și o sală de conferințe la dispoziția călătorilor din sat disponibile. Prin WiFi, oaspeții au acces la internet în zonele publice. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea complexului.

cazare:
În camerele există un climat interior baie, aer condiționat poate fi controlat. Echipamentul de bază al cele mai multe camere au un balcon, care vă invită să leneviți. Există, de asemenea, un seif. Un frigider și un aparat de ceai / cafea. mici suplimente pentru a face o mare ședere, inclusiv acces la internet, un telefon, un televizor, un radio și Wi-Fi. Băile au un duș și o baie. Ca un avantaj în plus, există un uscător de păr. Complexul oferă camere de familie și camere pentru nefumători.

Sport / Divertisment:
Revigorant Răciți 2 piscine în aer liber. Pe terasă, oaspeții pot închiria șezlonguri și umbrele de soare. Blissful promite relaxare jacuzzi în zona de îmbăiere. Băuturi răcoritoare sunt oferite la barul de la piscină. Cine nu ar vrea să renunțe la sport, chiar în timp ce călătoresc, poate la Beachvolleyball bucura. Golf este disponibil contra cost. O varietate de sporturi disponibile, inclusiv sporturi de apă, cum ar fi windsurfing, canotaj și navigație și pentru o suplimentare de schi jet taxă, barca cu motor, navigație catamaran și scufundări. Un spa cu tratamente de masaj și un solar pot fi găsite în unitatea de cazare. călătorii mari și mici au posibilitatea de a experimenta programe de divertisment interesante.

Masa:
Există mai multe opțiuni de luat masa pentru a alege de la, cum ar fi o sală de mese, o cafenea și un bar. Oaspeții luați masa în 3 restaurante cu zone separate pentru nefumători și fumători (highchairs pentru copii sunt disponibile). Acesta poate fi rezervat all-inclusive.

Carduri de credit:
Cărți de credit acceptate în sat: American Express, Visa și MasterCard.

Notă:
Ei vor primi fiecare beton ați rezervat și performanța confirmată (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, vă va sta cu mic dejun (sau self catering) în tipul de camera standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este inclus și să plătească aproape întotdeauna supuse unor taxe și la nivel local, dacă nu se specifică în mod expres altfel în descriere.
În anumite destinații costuri suplimentare, cum ar fi taxele culturale pot fața locului produs de oraș fiscal etc. Valoarea sumei se stabilește de către fiecare oraș, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

All Inclusive

casa de vacanta 1653 € (7 Nopți) 2171 € (7 Nopți)
Deluxe 1703 € (7 Nopți) 2221 € (7 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 2134 € (7 Nopți) 2524 € (5 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 1870 € (7 Nopți) 2457 € (7 Nopți)
CazareTren pana la avionul 2084 € (7 Nopți) 2488 € (5 Nopți)