Silver Point
Christ Church, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
Acest hotel de plajă fermecător este situat pe coasta de sud a Barbados în apropiere de pitoreasca Silver Rock Beach și alte atracții, cum ar fi Biserica Parohială Christ Church, fabrica de rom (unitate de aproximativ 20 de minute) și parcuri acvatice Folkstone (aproximativ 20 minute). Centrul de Bridgetown este atins de hotel wellness după unitate de aproximativ 20 de minute și St Lawrence Gap și la aeroport în aproximativ 10 minute.

adresa:
Nisipurile de argint
17125 Christchurch
Tel:. +1246 420 4416
Fax: +1246 428 8346

Echipament:
Hotelul dispune de 58 camere. Diferite dotări și servicii - servicii de babysitting la cerere și un centru de afaceri - sunt oferite. Wi-Fi în zone publice permite călătorilor să rămână conectat cu lumea exterioară în contact. De asemenea, sunt furnizate magazine. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea de cazare.

cazare:
În camerele există o zonă de living, o bucătărie și o baie; un climat plăcut cameră este garantat de un aparat de aer condiționat. Un balcon este standard în cele mai multe camere și oferă spațiu suplimentar pentru odihnă și relaxare în timpul sejurului. Pentru o ambianță frumoasă în multe unități au, de asemenea, vederea spre ocean este prezentat. Camerele au o canapea extensibilă. Paturi pentru copii pentru cei mai tineri oaspeți sunt de asemenea disponibile. Există, de asemenea, un seif. Există un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat de ceai / cafea în bucătărie. Călcat este disponibil pentru confortul clienților adăugat. Setarea este completat de un telefon, un televizor și Wi-Fi. În baie, echipată Miercurit un duș, un uscător de păr. Casa oferă camere pentru nefumători.

Masa:
self-catering

Sport / Divertisment:
scăldat Carefree promite zona piscinei. sezlonguri confortabile si umbrele umbrite sunt disponibile pe terasa la soare. Cei care nici măcar nu vor să renunțe la sport la călătorie, hotelul oferă golf. O varietate de sporturi sunt disponibile, inclusiv sporturi de apă, cum ar fi kite surfing, snorkeling și scufundări și windsurfing pentru o taxă. Facilitățile de spa ale casei includ un centru spa, un salon de înfrumusețare și tratamente de masaj. În timpul serii oaspeții se pot bucura de muzică live.

interzicerea fumatului:
Barbados Fumatul este interzis. În locurile publice și în zonele acoperite, fumatul nu este permis. În unele hoteluri sunt aprobate excepții de la zonele desemnate.

Transfer de informații:
Transferul la și de la aeroport de destinație este inclus în serviciile dvs. rezervate. Noi vă urez bun venit personal la aeroportul de destinație sau ghidul turistic local, hotel, cu o etichetare corespunzătoare și transferat la hotel.

În cazul în care hotelul este rezervat cu auto-drive, transferul nu este inclus!

Extras de transfer:
Vă rugăm să rețineți că costurile suplimentare pentru bagaje voluminoase (de exemplu, accesorii de golf, cărucioare, parașută, placa de surf sau schiuri), se pot aplica la transferul local. Acestea nu sunt incluse în prețul tur și trebuie să fie plătite în numerar. Înregistrarea este necesară pentru acest lucru în avans.

Notă cu privire la reglementările bagaje / mese noastre:
bagaje și mese gratuitepoate varia în funcție de linia aeriană.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

JT Touristik informații privind bagajele / mesele noastre
http://www.jt.de/fluginformation

Notă cu privire la cerințele de intrare:
Cerințele de intrare pot varia în funcție de destinația de călătorie.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

Cerințe de intrare JT Touristik
http://www.jt.de/einreisebestimmungen

Informații privind zborurile de noapte:
Vă atragem atenția că are loc la zborurile de noapte, care (sub rezerva abatere locală) ora de sosire 04:00 și au mai târziu, în zona țintă și check-in la hotel doar la sosirea la ora 14:00.

Dacă este pe zborul înapoi la un zbor de noapte, cu orele de plecare de la 3:00 dimineața din zona țintă, și check-out de la hotel la ora 12:00 (modificări locale rezervat) în ziua precedentă.

Check-in devreme sau check-out târziu - Extinderea camere folosi la un cost suplimentar, în funcție de disponibilitate, după consultarea la recepția hotelului!
Este posibil, dazuzubuchen o taxă suplimentară în plus noapte înainte de plecare. Vă rugăm să luați acest lucru, contactați serviciul pentru clienți.

adaptor:
În scopul de a utiliza dispozitivele electronice în timp ce în vacanță, vă recomandăm să vă aducă un adaptor.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

camera dublaTren pana la avionul 1261 € (4 Nopți)
CazareTren pana la avionul 1459 € (7 Nopți)
SuiteTren pana la avionul 1615 € (7 Nopți)
StudioTren pana la avionul 1808 € (7 Nopți)