South Beach Hotel
Bridgetown, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Locație: Central, într-o atmosferă plină de viață și chiar pe plaja din Rockley Beach, una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula. Magazine, restaurante și baruri în imediata vecinătate. Bufnițele de noapte vor găsi multe opțiuni de viață de noapte aici. Timp de transfer de la aeroport: aproximativ 30 de minute.

Facilitati: Hotelul de tip boutique elegant, mic, cu decor original a fost complet renovat in anul 2015 si are 49 de camere, hol cu ​​receptie, lift, lounge, Wi-Fi in intreg complexul (inclusiv), restaurant si bar. un bar la piscină cu o selecție excelentă de cocktailuri. Scaune de plajă, perne și umbrele sunt incluse la piscină și la plajă. Serviciu de piscină și de plajă.

Locuri de cazare: <B> Studios (A1-3A) oferă un pat king-size, canapea extensibilă, chicinetă complet echipată, cărucior, aer condiționat, ventilator de tavan, seif, cablu TV, sau duș, toaletă, uscător de păr și balcon sau terasă. Apartamentele <B> One Bedroom </ B> (A1-4B) au spații separate de dormit și living, pat matrimonial și canapea extensibilă, în caz contrar echipate cu caracteristici A2A. Apartamentele <B> Două dormitoare </ B> (A4-6C) constau dintr-un Studio și o suită de 1 dormitor, care sunt interconectate și oferă 2 dormitoare separate, în caz contrar A2B. </ P> </ TEXT >

Mâncare și băuturi: Mic dejun continental . Băutură de bun venit la sosire.

Divertisment: divertisment de seară la barul de la piscină (ocazional).

Sport / Activități: Incluse: Sală de fitness. Pentru o taxă: golf (Golf Club Barbados, la aproximativ 7 km distanță, reducere cu taxa verde).

Wellness: contra cost: Spa mit aplicații.

Info: Carduri de credit: American Express, Mastercard, VISA.

Informații despre preț: <TEXT> <P> <B> Următoarele informații sunt valabile pentru sezonul de iarnă 2017/2018: </ B> <br/> # Luna de miere în plus: Luna de miere primește o sticlă de vin spumant și o surpriză dulce la sosire, Mic dejun în cameră, reduceri la tratamente spa, upgrade la cameră în funcție de disponibilitate (minim 3 nopți). # Conditii de anulare: 41-28 zile inainte de plecare 50% din pretul hotelului, de la 27-14 zile inainte de plecare 75% din pretul hotelului, de la 13-0 zile inainte de plecare pana la 90% din pretul hotelului. # Thomas Cook Plus: oaspeții Thomas Cook Signature primesc o taxă de reducere verde la Clubul de golf Barbados. #Heriraten: Pentru oaspeții care rezervă categoria de cameră Suite cu un dormitor cu un dormitor (2B) sau mai mare pentru cel puțin 7 nopți, pachetul de nunți Classic Elegant este gratuit. Pentru orice întrebări legate de nuntă, vă rugăm să contactați echipa Ocean Hotel Marriage direct: weddings@oceanhotels.bb. <br/> </ P> </ TEXT>

Inclusiv: • Rail & Fly 2nd class • Ghid turistic de calitate

Condor Airshoppen: Thomas Cook Signature Oaspeții primesc un voucher Airshoppen în valoare de 20 € atunci când rezervă o vacanță pachet. Rambursabila cu o cifra de afaceri minima de 120 € pentru toate zborurile cu Condor.

Avantajul dvs.: Până la 30% bonus suplimentar pentru păsări extra plus plus , precum și alte avantaje de preț la anumite date, vă rugăm să consultați partea de preț separată.

Thomas Cook plus: luna de miere în plus (a se vedea partea de preț).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

SuiteTren pana la avionul 1048 € (5 Nopți)
Suite 1365 € (7 Nopți)
JuniorsuiteTren pana la avionul 1164 € (7 Nopți)
Juniorsuite 1184 € (7 Nopți)
apartamentTren pana la avionul 1529 € (7 Nopți)
laut Katalog 1549 € (7 Nopți)