Worthing Court Apartment Hotel
Christ Church, Barbados, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
Hotelul este situat pe coasta de sud a Barbadosului la modă, vizavi de frumoasa plajă Worthington Beach, chiar lângă legăturile de transport public. La câțiva pași, în St. Lawrence Gap se află supermarket-uri, bănci, un oficiu poștal, un magazin alimentar de 24 de ore, o farmacie, magazine duty-free, un salon de înfrumusețare, restaurante, un bar sportiv și cluburi de noapte. Se află la 8 km de capitala Bridgetown și la numai 11 km de aeroport.

Echipament:
Hotelul de apartamente întâmpină oaspeții în cele 20 de camere ale sale. Hotelul cu aer condiționat așteaptă oaspeții într-un hol cu ​​recepție deschisă 24 de ore pe zi și 24 de ore de check-in / out. Diverse facilități și servicii - un seif de hotel, un schimb valutar, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și un centru de afaceri sunt oferite. Oaspeții au acces la internet prin WiFi în zonele publice. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Dacă veniți cu propriul dvs. vehicul, îl puteți parca în parcarea de cazare.

cazare:
Camerele au o bucătărie și o baie, precum și aer condiționat și un ventilator. Majoritatea camerelor au un balcon standard. Oaspeții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Există, de asemenea, un seif. Chicineta este bine echipată cu un frigider, aragaz, cuptor cu microunde și facilități pentru prepararea de ceai / cafea pentru self-catering. Un set de călcat este disponibil pentru confortul sporit al călătorilor. Micul extra face o ședere minunată, inclusiv unaAcces la internet, un telefon, un televizor, un radio și un ceas cu alarmă. Băile sunt dotate cu duș și cadă. Există, de asemenea, un uscător de păr. Hotelul de apartamente oferă camere de familie și camere pentru nefumători.

Sport / Divertisment:
Refreshment răcoritor a garantat zona de piscină în aer liber. Pentru relaxare, scaune sub umbrele de pe terasa invita. Băuturi răcoritoare sunt disponibile la barul de la piscină. Există diverse facilități, inclusiv golf, o sală de gimnastică și un centru spa.

Masa:
Există diferite opțiuni de luat masa pentru a alege, cum ar fi o sală de mese și un bar.

Carduri de credit:
La hotel se acceptă următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Notă:
În fiecare caz, veți primi serviciul specific rezervat și confirmat de dvs. (în ceea ce privește serviciul de masă, categoria de cameră, etc.). Dacă nu s-au făcut promisiuni concrete cu privire la domeniul de aplicare al serviciilor, veți primi cazare cu mic dejun (sau fără mese) în categoria camerei standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solariu, baie de aburi, internet, parcare etc.) nu este inclusă și aproape întotdeauna este supusă unei taxe și se plătește la fața locului, cu excepția cazului în care este descris în mod diferit în descriere.
În anumite destinații, pot apărea costuri suplimentare la nivel local, de exemplu prin taxe locale, subvenții culturale etc. Valoarea sumei este determinată de orașul respectiv, vă rugăm să vă informați înainte de plecare.

Mobilitate limitată:
Vă rugăm să rețineți că vacanțele noastre pachete nu sunt, în general, potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă, cu excepția cazului în care descrierea produsului nu face acest lucruCu toate acestea, vom fi încântați să vă furnizăm informații mai detaliate despre o astfel de oportunitate, ținând cont de nevoile dvs.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

camera dubla 1143 € (7 Nopți) 1220 € (7 Nopți) 1451 € (7 Nopți)  
Cazare 1143 € (7 Nopți) 1220 € (7 Nopți) 1451 € (7 Nopți)  
Superior 1157 € (7 Nopți) 1234 € (7 Nopți) 1465 € (7 Nopți)  
JuniorsuiteTren pana la avionul 1237 € (7 Nopți) 1314 € (7 Nopți) 1545 € (7 Nopți) 1758 € (7 Nopți)
Suite 1255 € (7 Nopți) 1332 € (7 Nopți) 1563 € (7 Nopți)