Baoase Luxury Resort
Willemstad, Curacao, Insulele Caraibe
Descriere
Echipament:
Casa întâmpină oaspeții în cele 15 camere. Unitatea de cazare oferă un hol și o recepție. Există o varietate de facilități și servicii, cum ar fi un seif, un serviciu de babysitting plătit și un serviciu de spălătorie. Wi-Fi (gratuit) oferă oaspeților acces la Internet în zonele publice. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Dacă ajungeți cu mașina, îl puteți parca în parcarea hotelului. De asemenea, se oferă un serviciu de transfer.

cazare:
În camere există o bucătărie și o baie; un climat interior plăcut este garantat de aer condiționat. Mobilierul standard în majoritatea camerelor include un balcon care vă invită să stați liniștit. Vederea la mare asigură o ambianță plăcută în multe locuri de cazare. Există, de asemenea, un seif și un minibar. Există, de asemenea, un frigider, un mini-frigider și un filtru de ceai / cafea. Cele mai bune facilități de vacanță includ acces la internet, telefon, TV, radio, CD player, DVD player și WiFi (gratuit). Oaspeții vor găsi, de asemenea, papuci în camerele lor de cazare. Băile sunt dotate cu duș, cadă și cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie pot fi folosite pentru uzul zilnic. Casa oferă camere pentru nefumători.

Sport / Divertisment:
Zona de piscină în aer liber este ideală pentru odihnă activă sau pentru acvacultură regulată. Pe terasa cu șezlonguri și umbrele de soare vă puteți bucura de vacanță. Un jacuzzi atrage relaxarea musculara (fara incarcatura). Versiune relaxantă confortabilăcada fierbinte în zona de îmbăiere. Există, de asemenea, un snack bar lângă piscină. Oaspeții se pot bucura de diverse sporturi nautice, inclusiv caiac și snorkelling. Diving este oferit contra unei taxe. O sală de gimnastică de interior îngrijește călătorii. Hotelul oferă o gamă de facilități spa, cum ar fi un spa și, pentru taxe suplimentare, un salon de înfrumusețare, tratamente de masaj și tratamente Ayurveda. Se oferă un program de divertisment pentru copii.

Masa:
Există diferite opțiuni de luat masa pentru a alege, cum ar fi o sală de mese și un bar. Micul dejun poate fi ales. Sunt disponibile și mese speciale, inclusiv mâncăruri vegetariene.

Carduri de credit:


Notă:
În fiecare caz, veți primi serviciul specific rezervat și confirmat de dvs. (în ceea ce privește serviciul de masă, categoria de cameră, etc.). Dacă nu s-au făcut promisiuni concrete cu privire la domeniul de aplicare al serviciilor, veți primi cazare cu mic dejun (sau fără mese) în categoria camerei standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solariu, baie de aburi, internet, parcare etc.) nu este inclusă și aproape întotdeauna este supusă unei taxe și se plătește la fața locului, cu excepția cazului în care este descris în mod diferit în descriere.
În anumite destinații, pot apărea costuri suplimentare la nivel local, de exemplu prin taxe locale, subvenții culturale etc. Valoarea sumei este determinată de orașul respectiv, vă rugăm să vă informați înainte de plecare.

Mobilitate limitată:
Vă rugăm să rețineți că turneele noastre de pachete nu sunt, în general, potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă, cu condiția descrierii produsuluiLa cerere, vă vom trimite informații mai detaliate despre o astfel de adecvare ținând cont de nevoile dvs.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

camera dublaTren pana la avionul 2499 € (6 Nopți)
camera dubla 2851 € (6 Nopți)
SuiteTren pana la avionul 2917 € (6 Nopți)
Suite 3269 € (6 Nopți)
vila 3803 € (6 Nopți)
vilaTren pana la avionul 4176 € (6 Nopți)
Superior 4976 € (7 Nopți)