Bon Bini Resort
Willemstad, Curacao, Insulele Caraibe
Descriere
Alimente: peste noapte

Locație:

În Bapor Kibrá, în partea de sud-est a orașului Curacao, la câțiva pași de plaja de nisip alb Seaquarium. Cel mai apropiat supermarket este la aproximativ 1,5 km (serviciu de transfer inclus). Willemstad, capitala Curacao, cu numeroasele sale restaurante, baruri și magazine, este la aproximativ 4,7 km distanță.

Echipament:

Stațiunea oferă un total de 28 de bungalouri, 18 cu unul și 10 cu 2 dormitoare, înconjurate de palmieri și peisaj tropical. Facilitățile includ o recepție. În complexul bine întreținut în aer liber veți găsi piscina cu apă dulce, cu terasă. Aici sunt incluse șezlonguri și umbrele. Toate cardurile de credit majore sunt acceptate.

Categoria țării: 3 stele

Sporturi contra cost:

Snorkeling, scuba diving, ciclism montan, jeep safari și călărie prin furnizorii locali.

Bungalouri (B1, 2 - 4 persoane):

Bungalourile confortabile au un living / dormitor combinat și un dormitor separat. În plus, facilitățile includ o bucătărie în plan deschis, duș / WC, telefon, WLAN (taxă suplimentară), TV prin cablu, aer condiționat și o terasă cu două scaune de plajă. Capacitate maximă: 2 adulți + 2 copii.

Bungalouri (B2, 2 - 6 persoane):

În caz contrar, același echipament ca bungalourile B1 oferă bungalourile B2 două dormitoare separate și vedere parțială la mare.

Curățarea 2 x, schimbarea prosopului și a lenjeriei o dată pe săptămână.Masa:

Pentru autosuficiență.

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Bungalou 1566 € (7 Nopți)