Hilton Curaçao
Willemstad, Curacao, Insulele Caraibe
Descriere
Hilton Curacao este situat direct la Golful Piscadera cu două frumoase plaje de nisip. Gama largă de facilități , cum ar fi un centru spa, două piscine, mai multe restaurante și un Kids Paradise Club este alegerea perfecta a face.

Locație: Hilton Curacao este situat pe frumoasa plaja de nisip alb, privat. Centrul orașului Willemstad se află la aproximativ 4 kilometri. Hotelul oferă un serviciu de transfer gratuit la Willemstad, cu excepția zilelor de duminică și de sărbătorile legale (de rezervă în avans). Aeroportul se află la aproximativ 10 km.

Facilități: Hotelul oferă 196 camere renovate, un hol spațios , cu scaune și o recepție. Există două bazine de înot și o piscină separată pentru copii în frumoasa grădină tropicală. În jurul piscinei și pe plajă sunt scaune și umbrele. Facilitățile de luat masa includ trei restaurante, în cazul în care este servit micul dejun restaurant tip bufet, un bar pe plajă & Grill, Căpitanul Bligh bar și specialități italiene. Băuturile sunt disponibile la cele 2 baruri. În plus, Hilton oferă un cazinou, serviciu de spălătorie, de tip boutique și baby sitting la cerere (contra cost). Wi-Fi este gratuit în hol, restul instalației pentru o taxă. Pentru copii există un Paradise Club pentru copii (4-12 ani) și un loc de joacă. Pat pentru copii este disponibil gratuit la cerere.

Cazare: Camerele standard (1-3 persoane) sunt renovate, au vederi ale insulei și au un televizor, telefon, seif , aer condiționat, Wi-Fi (contra cost), mini - frigider (gratuit) facilități pentru prepararea de ceai și cafea și un balcon. Taxa suplimentară, puteți rezerva o cameră cu vedere la mare (1-3 persoane).

Sport și recreere: sală de sport (cu lecții), 2 terenuri de tenis, mini golf și sporturi de apătarten (unele contra cost). Există un centru de 5 stele PADI scufundări (contra cost). Pentru relaxare, oaspeții se pot folosi tratamente sauna, baie de aburi și de înfrumusețare în centrul spa pentru o taxă. Mai multe nopți pe săptămână există divertisment.

Masa: Numai Übernachtung.Gegen un pat suplimentar și mic dejun, demipensiune sau pensiune completa.

Notă Ca de obicei, pe Curaçao, veți plăti o taxă pentru orice costuri , cum ar fi micul dejun, prânz și cină și băuturi. Plata pe loc se poate face în numerar sau prin card de credit. Hilton depozit de securitate 75,00 $ pe cameră pe noapte este pe timp de noapte și 50.00 $ pe cameră pe noapte pentru micul dejun.

KLM de la Schiphol:
• 23 de kilograme de bagaje incluse
• 12 kg de bagaj de mână incluse
• Alimente și băuturi incluse
• ecranul TV privat, cu o selecție largă de filme și divertisment.
• Salvați cu Mile Flying Blue

Air Berlin din Dusseldorf
• 23 de kilograme de bagaje incluse
• 8 kg de bagaje de mână incluse
• produse alimentare și băuturi gratuite
• ecranul TV privat, cu o selecție largă de filme și divertisment.

Informații importante:

La plecare, lăsați Curacao după-amiaza târziu. Ai venit înapoi în dimineața următoare (6 ore diferenta de timp) în Amsterdam. Deci, dacă rezervați o excursie de 9 zile, ai 7 nopți cazare în alegere și noaptea trecută în avion.

De exemplu:

Începe i călătoria joi, 02 ianuarie zbura înapoi joi, 9 ianuarie. Ei ateriza în Amsterdam, vineri 10 ianuarie = 9 zile. Rezervă 7 nopți la un hotel + 1 noapte în zborconvingătoare. Pentru a lua în considerare pentru asigurarea călătoriei, care ajungeți o zi mai târziu, în Țările de Jos.

Aflați în timp util a cerințelor de intrare respective.

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

camera dubla 957 € (7 Nopți) 1069 € (7 Nopți) 1321 € (7 Nopți) 1454 € (7 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 1062 € (7 Nopți) 1182 € (7 Nopți) 1467 € (7 Nopți) 1616 € (7 Nopți)
Juniorsuite 999 € (7 Nopți) 1111 € (7 Nopți) 1363 € (7 Nopți) 1496 € (7 Nopți)
JuniorsuiteTren pana la avionul 1247 € (7 Nopți) 1366 € (7 Nopți) 1651 € (7 Nopți) 1800 € (7 Nopți)
CazareTren pana la avionul 1275 € (7 Nopți) 1380 € (7 Nopți) 1632 € (7 Nopți) 1765 € (7 Nopți)