Livingstone Jan Thiel Resort
Willemstad, Curacao, Insulele Caraibe
Descriere
În stațiunea Livingstone 4 stele Jan Thiel Resort, vă puteți relaxa garantat. Acest complex plin de culoare oferă apartamente și vile într - o grădină de flori tropicale și o piscină frumoasă spațioase. În apropiere fermecător plaja de palmier Jan Thiel, va face un sejur de neuitat.

Localizare: Hotelul se află la aproximativ 150 de metri de „Jan Thiel Beach“ (acces gratuit) și la aproximativ 300 de metri de Jan Thiel Plaza. Centrul orașului Willemstad este de aproximativ 9 km. În confortabile Jan Thiel Bay multe restaurante, un cazinou și plajă cluburi sunt și există chiar și o ramură a lui Albert Heijn.

Facilități: Complexul oferă un hol asupra lui cu recepție. În grădină frumoasă veți găsi piscină cu piscină separată pentru copii. În jurul șezlonguri piscină, sunt oferite umbrele și prosoape de plajă. Pe plaja sunt scaunele pentru o taxă. Pentru mese și băuturi, vă rugăm să contactați restaurantul Classics. Complexul oferă, de asemenea, acces wireless gratuit în zonele publice și în apartamente. Pentru copii există un program de divertisment (4-16 ani, în iulie și august) și un loc de joacă. Cot și scaun înalt sunt disponibile la cerere și contra cost (aproximativ 5,00 $ pe noapte) disponibile. Vă rugăm să rețineți că piscina și zona de recepție poate fi atins numai printr-o rampă sau scări. Notă: Ca de obicei pe Curacao se poate întâmpla ca va trebui să plătească la check-in un depozit, de exemplu, catering sau alte servicii. Deținerea unui card de credit este necesar.

Cazare: Exista cinci apartamente / vile diferite. Bazat pe Run casei, aceasta înseamnă că determină hotelierului, vei primi ce tip de cazare la statiune. Dacă călătoriți cu 1, 2 sau 3 persoanesunt, vei fi cazat într-un apartament sau în Baybay Rif Azul. Dacă vă deplasați cu 4 sau 5 persoane care se află în Montana sau Lagun Antigua. În cazuri excepționale, 4 sau 5 persoane pot fi cazați în apartamente de două camere de conectare Baybay.

Apartament Baybay: apartament Rânduri cu camera de zi și canapea extensibilă, un dormitor, o bucătărie cu aragaz cu 4 ochiuri, frigider, congelator, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, filtru de cafea și ceainic, TV (cu mai multe canale olandeze), în condiții de siguranță (gratuit), (gratuit ), aer condiționat în dormitoare (un ventilator în camera de zi), parcare și o terasă cu mobilier de grădină. Baie cu cabină de duș și toaletă separată.

Apartament Rif Azul: Apartamentele sunt situate în jurul piscinei. Camera de zi cu canapea extensibilă, un dormitor, o bucătărie cu aragaz cu 4 ochiuri, frigider, congelator, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, filtru de cafea și ceainic, TV (cu mai multe canale olandeze), seif (gratuit), WLAN (gratuit) aer condiționat în dormitoare ( un ventilator în camera de zi) și o terasă cu mobilier de grădină. Baie cu cabină de duș și toaletă separată.

Apartament Montana: Locul de amplasare la parter sau la primul etaj, living cu o canapea, un dormitor, o bucătărie cu aragaz cu 4 ochiuri, frigider, congelator, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, filtru de cafea și ceainic, TV ((cu mai multe canale olandeze), în condiții de siguranță gratuit, wireless) (gratuit), aer condiționat în dormitoare (un ventilator în camera de zi) și un balcon sau terasă cu mobilier de grădină. Baie cu cabină de duș și toaletă separată.

Vila Lagun: bungalou cu 3 camere (detașat). living spatios, doua dormitoare, unul cu un pat 2 și 1 cu 2 paturi de o persoană, bucătărie cu aragaz cu 4 ochiuri, frigider, congelator, micro valelle, mașină de spălat vase, filtru de cafea și ceainic, TV (cu mai multe canale olandeze), în condiții de siguranță (gratuit), (gratuit), aer condiționat în dormitor (în ventilator camera de zi) și o terasă cu mobilier de grădină. 1 baie cu cadă și WC, 1 baie cu duș și o toaletă separată.

Villa Antigua: Detașat Villa. living spatios, doua dormitoare, unul cu 2 paturi și 1 cu două paturi de o persoană. O bucătărie cu aragaz cu 4 ochiuri, frigider, congelator, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, filtru de cafea și ceainic, TV (cu mai multe canale olandeze), în condiții de siguranță (gratuit), (gratuit), aer condiționat în dormitor (în ventilator camera de zi), o cameră de depozitare și o terasă cu mobilier de grădină. 1 baie cu cadă sau duș și o toaletă separată.

Sport și recreere: În plus față de toate facilitățile există posibilitatea de a se arunca cu capul în fața locului școală de scufundări: Diving Center Van de Ven. Explorați împreună cu instructori cu experiență, lumea subacvatică Curacao într-un mod sigur și plăcut. Experimentați calde, apele albastre limpezi și diferite specii de pești și corali colorate.

Niciodată scufundat? Nici o problemă, există o scufundare introductivă! Cu un curs PADI Open Water și IDD.

Servicii: Pat. La un cost suplimentar mic dejun
disponibile.

KLM de la Schiphol:
• 23 de kilograme de bagaje incluse
• 12 kg de bagaj de mână incluse
• Alimente și băuturi incluse
• ecranul TV privat, cu o selecție largă de filme și divertisment.
• Salvați cu Mile Flying Blue

Air Berlin din Dusseldorf
• 23 de kilograme de bagaje incluse
• 8 kg de bagaje de mână incluse
• ecranul TV privat, cu o selecție largă de filme și divertisment.


Informații importante:

La plecare, lăsați Curacao după-amiaza târziu. Ai venit înapoi în dimineața următoare (6 ore diferenta de timp) în Amsterdam. Deci, dacă rezervați o excursie de 9 zile, ai 7 nopți cazare în alegere și noaptea trecută în avion.

De exemplu:

Începe i călătoria joi, 02 ianuarie zbura înapoi joi, 9 ianuarie. Ei ateriza în Amsterdam, vineri 10 ianuarie = 9 zile. Rezervă 7 nopți la un hotel + 1 noapte în avion. Pentru a lua în considerare pentru asigurarea călătoriei, care ajungeți o zi mai târziu, în Țările de Jos.

Aflați mai devreme cu privire la cerințele de intrare.

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

Demi-pensiune

apartamentTren pana la avionul 1312 € (5 Nopți) 1369 € (5 Nopți) 1526 € (5 Nopți)
apartament 1677 € (6 Nopți) 1743 € (6 Nopți) 1911 € (6 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 1312 € (5 Nopți) 1369 € (5 Nopți) 1526 € (5 Nopți)
camera dubla 1368 € (6 Nopți) 1434 € (6 Nopți) 1602 € (6 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 1338 € (5 Nopți) 1395 € (5 Nopți) 1552 € (5 Nopți)
vilaTren pana la avionul 1406 € (5 Nopți) 1463 € (5 Nopți) 1620 € (5 Nopți)
vila 1470 € (6 Nopți) 1536 € (6 Nopți) 1704 € (6 Nopți)
Cazare 1519 € (7 Nopți) 1596 € (7 Nopți) 1799 € (7 Nopți)