ON Vacation Curacao
Piscadera Bay, Curacao, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
Conectat la World Trade Center, hotelul se află la doar 5 minute de mers cu mașina de centrul orașului Willemstad și de centrul comercial și turistic. Aeroportul Internațional Hato este la aproximativ 15 minute distanță.

Echipament:
Hotelul găzduiește oaspeții în cele 98 camere ale sale. Recepția este deschisă 24 de ore. Un lift duce la cele mai multe etaje. Diverse facilități și servicii - un seif, room service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și o spălătorie de monede sunt disponibile. În zonele publice, accesul la internet este disponibil pentru oaspeți (contra cost). Magazinele sunt, de asemenea, disponibile. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Dacă vin cu propria mașină, o puteți parca în parcarea locului de cazare.

cazare:
În camere există o baie, aerul condiționat poate fi folosit pentru a controla climatul interior. Există, de asemenea, un seif și un minibar. Există, de asemenea, un frigider și un filtru de ceai / cafea. Un set de călcat este disponibil pentru confortul oaspeților. Ofertele extraordinare fac pentru un sejur minunat, inclusiv un telefon și un televizor. Baia, dotată cu duș, are un uscător de păr. Casa oferă camere pentru nefumători.

Sport / Divertisment:
Refreshment răcoritor a garantat zona de piscină în aer liber. Pentru plajă, invitați șezlonguri. Băuturi răcoritoare sunt disponibile la barul de la piscină. În plus față de golf, o sală de gimnastică și o saună, hotelul are, de asemenea, un serviciu de scufundări disponibil pentru o taxă.

Masa:
Sunt diferiteExistă diferite opțiuni de luat masa pentru a alege, cum ar fi o sală de mese și un bar. Puteți rezerva cazare, inclusiv micul dejun. Un mic dejun continental este servit dimineața.

Carduri de credit:
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Notă:
În fiecare caz, veți primi serviciul specific rezervat și confirmat de dvs. (în ceea ce privește serviciul de masă, categoria de cameră, etc.). Dacă nu s-au făcut promisiuni concrete cu privire la domeniul de aplicare al serviciilor, veți primi cazare cu mic dejun (sau fără mese) în categoria camerei standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solariu, baie de aburi, internet, parcare etc.) nu este inclusă și aproape întotdeauna este supusă unei taxe și se plătește la fața locului, cu excepția cazului în care în descriere este descris în mod explicit altfel.
În anumite destinații pot apărea costuri suplimentare la nivel local, cum ar fi impozitul pe oraș, subvențiile culturale etc. Valoarea sumei este determinată de orașul respectiv, vă rugăm să vă informați înainte de plecare.

Mobilitate limitată:
Vă rugăm să rețineți că turneele noastre de pachete nu sunt, în general, potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă, cu excepția cazului în care descrierea produsului conține alte informații. Cu toate acestea, vă vom oferi cu plăcere informații mai detaliate cu privire la o astfel de adecvare, luând în considerare nevoile dvs.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

camera dublaTren pana la avionul 991 € (7 Nopți)