Renaissance Curaçao Resort & Casino
Willemstad, Curacao, Insulele Caraibe
Descriere
Aranjamentele: cazare, pensiune completa, mic dejun, demipensiune

Locație:

Situat în mijlocul orașului istoric port Willemstad. O mulțime de locuri de cumpărături și de divertisment sunt situate în imediata vecinătate.Echipament:

Stațiunea prietenos și bine conceput are un total de 237 de apartamente, repartizate pe 4 etaje. Facilitățile de la hotel decor plin de culoare include un hol generos proiectat cu recepție, restaurante (preparate din bucătăria internațională, restaurant friptură), 3 baruri, un magazin de cafea, la fața locului, cazinou conectat și diverse magazine. În motivele frumoase, piscina infinită, cu o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. sunt incluse Scaune și prosoape aici pentru tine. În plus, o parte a complexului asupra lui include și o frumoasă plajă privată la Infinity Beach Club.Facilitățile sportive și de:

Pistă de jogging / fitness, sală de gimnastică, saună. Mai mult decât atât, vă puteți răsfăța în zona de spa a hotelului, cu diverse masaje și tratamente.Dubla:

Camerele sunt spațioase și mobilate confortabil, cu un pat king-size, baie sau duș / toaletă, uscător de păr, halate de baie, telefon, acces internet (contra cost), închiriere în condiții de siguranță TV, prin satelit, mini-frigider, ceai / cafea, fier / masă de călcat și aer condiționat (DZ). În același echipament și Islanda Cameră King (CSA), cu balcon și vederi uimitoare ale orașului sau la ocean Cameră King (tahometrul) sunt disponibile, cu balcoane și vederi panoramice la Marea Caraibelor. De asemenea, pentru o singură utilizare.Masa:

Rezervat pentru Selbstversorgung, cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa. La toate mesele rezervate vă puteți bucura de un bufet bogat și variat.

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

camera dublaTren pana la avionul 1361 € (7 Nopți) 1508 € (7 Nopți) 1767 € (7 Nopți) 2337 € (7 Nopți)
camera dubla 1363 € (6 Nopți) 1489 € (6 Nopți) 1711 € (6 Nopți)  
CazareTren pana la avionul 1595 € (7 Nopți) 1742 € (7 Nopți) 1987 € (7 Nopți) 2148 € (7 Nopți)