The Ritz Village Hotel
Willemstad, Curacao, Insulele Caraibe
Descriere
Echipament:
Hotelul găzduiește oaspeții în cele 46 de camere ale sale. Recepția este deschisă 24 de ore. Depozitarea bagajelor face parte din unitatea de cazare. Internet wireless este disponibil în zone publice pentru călătorii. Shopping distracție oferă un supermarket și alte magazine. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Facilitățile suplimentare includ un stand de ziare. Dacă ajungeți cu mașina, îl puteți parca în parcarea hotelului. Facilitățile din incintă includ securitate 24 de ore pe zi, babysitting, închiriere de mașini și servicii de spălătorie. Călătorii activi care doresc să exploreze împrejurimile cu bicicleta vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.

cazare:
În unități este prevăzută o bucătărie. Există, de asemenea, un seif și un birou. Există o chicinetă echipată, cu un frigider, un mini-frigider, un cuptor cu microunde și un aparat de ceai / cafea. Un set de călcat este disponibil pentru confortul oaspeților. Ofertele extraordinare fac o ședere minunată, inclusiv acces la internet, televizor și WiFi. Baia, dotată cu duș, are un uscător de păr. Toaletă este oferită pentru un plus de confort în băi. Cazarea oferă camere de familie și camere pentru nefumători.

Sport / Divertisment:
Pentru activități de agrement flexibile sunt opțiunile sportive și de divertisment ale casei de a alege de la. Îngrijirea plăcută la scăldat promite zona bazinului. Șezlonguri confortabile sunt oferite pe terasă. Există, de asemenea, un snack bar lângă piscină. Ofertă de varietatediverse oferte, inclusiv ciclism / mountain bike, scufundări și tratamente hidroterapice.

Masa:
Printre opțiunile de luat masa se numără o sală de mese, o cafenea și un bar. Un bufet bogat de mic dejun și o cină à la carte sunt servite zilnic. În plus, cazare oferă gustări.

Carduri de credit:


Notă:
În fiecare caz, veți primi serviciul specific rezervat și confirmat de dvs. (în ceea ce privește serviciul de masă, categoria de cameră, etc.). Dacă nu s-au făcut promisiuni concrete cu privire la domeniul de aplicare al serviciilor, veți primi cazare cu mic dejun (sau fără mese) în categoria camerei standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solariu, baie de aburi, internet, parcare etc.) nu este inclusă și aproape întotdeauna este supusă unei taxe și se plătește la fața locului, cu excepția cazului în care este descris în mod diferit în descriere.
În anumite destinații, pot apărea costuri suplimentare la nivel local, de exemplu prin taxe locale, subvenții culturale etc. Valoarea sumei este determinată de orașul respectiv, vă rugăm să vă informați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

camera dublaTren pana la avionul 874 € (7 Nopți) 933 € (5 Nopți)
camera dubla 1035 € (6 Nopți) 1101 € (6 Nopți)
SuperiorTren pana la avionul 901 € (5 Nopți) 958 € (5 Nopți)
Apartament pe doua etajeTren pana la avionul 1026 € (7 Nopți) 1103 € (7 Nopți)
Apartament pe doua etaje 1095 € (6 Nopți) 1161 € (6 Nopți)
StudioTren pana la avionul 1061 € (7 Nopți) 1138 € (7 Nopți)
Studio 1125 € (6 Nopți) 1191 € (6 Nopți)
casa de vacantaTren pana la avionul 1085 € (7 Nopți) 1159 € (7 Nopți)
apartamentTren pana la avionul 1085 € (7 Nopți) 1159 € (7 Nopți)