Van der Valk Kontiki Beach Resort
Willemstad, Curacao, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
Facilitatea este situat direct pe golf uimitoare de Cabana Beach. Animata plaja Mambo este foarte aproape, aeroportul Curacao se poate ajunge în aproximativ 20 de minute.

Echipament:
Compus din materiale naturale prețioase, cum ar fi facilitatea de lemn de esență tare construit brazilian de offset oaspeții lor în atmosfera unui sat oceanic. Bungalourile cu două etaje sunt integrate într-o armonie grădină tropicală verde unul, meander prin care apa curge într-un bazin de înot cu apă sărată, cu Coalesce terasă la soare (șezlonguri, umbrele și prosoape pe plaja de la nici un cost suplimentar). Pentru delicii culinare internaționale, un restaurant confortabil și un snack bar sunt disponibile, care sunt locuri ideale prin amplasarea lor pe plaja pentru a se bucura de frumos apus de soare. O pizzerie și un bar pe plajă, care oferă unele gustări și băuturi reci timp ce faceți plajă. Complexul are, de asemenea, un magazin de cadouri și închirieri auto.

cazare:
Cele 80 de camere standard sunt dotate cu baie, duș, toaletă, aer condiționat, TV prin cablu cu ecran plat, telefon, seif (gratuit), Wi-Fi (gratuit), filtru de cafea, ceainic și un frigider mic. De asemenea, sunt disponibile la cerere, la recepție: uscator de par, patuturi, fier / masă de călcat. Fiecare cameră are un balcon sau terasă cu vedere la grădină.

Masa:
Micul dejun, demipensiune (cina suplimentar în formă de meniu) și pensiune completă (în plus față de prânz și cină sub formă de meniu) zubuchbar.

Sport și divertisment:
Pe plajă, la doar câțiva pași Outsidlb stațiune este PADI de 5 stele IDC Center Ocean Întâlniri. In apropiere există posibilitatea pentru windsurfing si kite surfing, Jestski și golf.

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

camera dublaTren pana la avionul 1528 € (6 Nopți) 1648 € (6 Nopți) 1900 € (6 Nopți) 1990 € (6 Nopți)
camera dubla 1880 € (6 Nopți) 2000 € (6 Nopți) 2252 € (6 Nopți) 2342 € (6 Nopți)
SuperiorTren pana la avionul 1659 € (7 Nopți) 1806 € (7 Nopți) 2121 € (7 Nopți) 2226 € (7 Nopți)
Superior 1715 € (7 Nopți) 1855 € (7 Nopți) 2163 € (7 Nopți) 2268 € (7 Nopți)