Almost Paradise Cottages
Saint Patrick Parish, Grenada, Insulele Caraibe
Descriere
Locație: Această adresă de vacanță eco-friendly este situat în partea de nord a insulei, deasupra unui golf romantic pe un deal. Sistemul este ideal pentru natura-iubitoare, clienții individuali și oferă perfect pentru activități în aer liber pe. Timpul de conducere St George și aeroportul internațional: aproximativ 1 oră.

Facilități: Căsuțele sunt îngrijite cu dragoste de către perechea germano-canadian de proprietari. Un total de șase unități rezidențiale repartizate pe trei clădiri. Punctul de întâlnire al stațiunii mici este clădirea restaurant cu un bar și vedere panoramică frumoasă. în timp ce umple serile de relaxare se bucură de o băutură rece Caraibe aici. accentul este pus de mult pe bucătărie sănătoasă de casă. Cele mai multe fructe și plante aromatice provin din grădină.

Camerele: 6. sunt construite ecologic și cu păduri Cabane naturale distribuite în mijlocul unei grădini tropicale mare cu o mulțime de copaci (1-2 persoane.). Toate camerele sunt spațioase și apartamente studio Caraibe stil și au o baie, WC, frigider și duș privat în aer liber. De la balconul dvs. spațioasă, mobilată cu un hamac, aveți o vedere magnifică a golfului.

UEF. Micul dejun tip bufet cu produse regionale rezervată.

Extra: Per sejur de 7 zile , veți primi în camera dumneavoastră un pachet de mic dejun gratuit cu bunătăți de casă coapte.

Note: 2 nopți sejur de minim. Vârsta minimă de 8 ani. Oaspeții au posibilitatea în clădirea restaurant pentru a lua o cină. Vă recomandăm o mașină de închiriere (vezi pagina 295). Lenjerie schimba saptamanal. Baie și prosoape de plajă sunt oferite pe site-ul.

Informații pentru clienți:
Premiul: Deschis pentru micul dejun ( de exemplu , OIRG) EUR 17, - per adult / zi.
Notă: Prețul pentru copii disponibil prin intermediul sistemului informatic.

Trenul la planul: Clasa a 2 - călătorie cu trenul și transportul public este la Pachete Meiers WORLD TRAVEL zbor de la / către Germania (plus Salzburg și Basel) incluse gratuit. În Pachete MEIER`S WELTREISEN avion + zbor (vă rugăm să consultați Notă înainte de a rezerva!) Și Meiers WORLD TRAVEL Nurhotel rezervare biletul nu este inclus!

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2017 la 31/10/2017 (catalog Vara 2017).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

casa de vacantaTren pana la avionul 1491 € (5 Nopți) 1571 € (5 Nopți)