Blue Horizons Garden Resort
Grand Anse, Grenada, Insulele Caraibe
Descriere
Locație: deasupra Grand Anse Bay , cu plaja de nisip uimitoare (aproximativ 300 de metri) și o vedere frumoasă la mare. Capitala, St. George restaurante, baruri și locuri de divertisment se află la aproximativ 10 km. Destinație: Grenada, aproximativ 7 km.

Condiționat: Căsuțele sunt înconjurate de un singur păstrat grădini și amenajat cu terase piscină. masa de prânz și o mică selecție de mese de seară sunt servite la piscină / snack bar „Aqua Pool Bar & Grill“. Din apartamentele superioare și restaurantul gastronomic romantic „La Belle Créole“ (mic dejun și cină, à la carte) are o vedere magnifică a golfului și capitala, St. George. prosoape de plajă și scaune lângă piscină și pe plaja Grand Anse Bay. În plus, hotelul are o spălătorie (contra cost), închiriere de mașini, o sală de afaceri cu calculatoare și un salon cu aer condiționat, cu bibliotecă și jocuri de.

Masa: mic dejun sau demipensiune este posibil.

Camere: 32 in 18 vile.

Studio superior: 40 de metri pătrați, combinate camera de zi / dormitor, baie / dus / WC (unele cu WC separat), uscător de păr, televizor, telefon, acces la internet (Wi-Fi), aer condiționat, ventilator, fier / masă de călcat, minibucătărie, seif , terasa cu vedere la grădină.

Deluxe cu un dormitor cu vedere spre grădină: cca 50-70 mp, în calitate de studio superioară, separată de living / zonă cu o canapea extensibilă, bucătărie, balcon sau terasă de dormit.

Deluxe cu un dormitor cu vedere la ocean: cca 50-70 mp, amplasat ca Deluxe cu 1 dormitor cu vedere spre grădină, ridicată și cu vedere la mare.

Sport & Fitness: Inclus: scufundări în piscină. Non-motorizate sporturi nautice pe plaja Grand Anse. taxele verzi nelimitate pentru terenul de golf cu 9 găuri"Grenada Golf & Country Club" (aproximativ 3 km, transferurile, lilieci, etc. excluse). Contra cost: scufundări.

Copii: loc de joaca mici.

Luna de miere:
Luna de miere speciale: călătorii nunta primesc 1 sticlă de vin spumant și fructe la sosire. Vă rugăm să specificați în momentul rezervării.

Informații pentru clienți:
Copii: pana la 16 ani ca persoană treia în BAD, sau 3 și 4 -a persoană în BAB, BAC cu max. 2 adulți liber (fără pat suplimentar).
Mic dejun (G): 20 EUR per pers./day, demipensiune (H): 71 EUR per pers./day. Copiii sub 6 gratuit.

Economii:
Fruehbuchervorteil: 10% , cu o rezervare la 31,3. 3 noapte pentru un sejur de minim (valabil numai la cazare).

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2017 la 31/10/2017 (catalog Vara 2017).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

Demi-pensiune

StudioTren pana la avionul 1968 € (11 Nopți) 2254 € (11 Nopți) 2804 € (11 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 2030 € (11 Nopți) 2316 € (11 Nopți) 2866 € (11 Nopți)