Mount Cinnamon Grenada
St. George’s, Grenada, Insulele Caraibe
Descriere
Locație: Într - un deal deasupra golfului pitoresc Grand Anse. Grădina tropicală a hotelului și plaja de nisip frumoasă îmbinare una în alta. Restaurante și baruri sunt situate în apropiere. Transfer la aeroport: aproximativ 10 minute.

Facilitati: Centrul sistemului este decorate în culori luminoase club cu recepție, fără fir (inclus), un restaurant cu creolă și specialități mediteraneene, 2 baruri și de tip boutique. Afară există o piscină, terasă, bar la piscină și bar pe plajă. Scaune și prosoape de plajă sunt la piscină și plajă sunt incluse.

Cazare: Hacienda Suites (A1-4A) în clădirea principală, cu serviciu de concierge, un dormitor separat, cameră de zi, bucătărie cu facilități pentru echipamente, pentru prepararea de ceai / cafea, echipamente de călcat, aer condiționat, seif, TV, radio, CD / DVD player, fără fir (taxa suplimentara), baie cu duș, grup sanitar, uscător de păr, halate de baie și o terasă cu vedere la mare. Garden Suites (A4-6C) cu 2 dormitoare separate, TV prin cablu, sistem de muzică, grădină privată și o mică piscină privată, altfel cunoscut sub numele de A2A. Mai spațioasă , cu un dormitor Vile (A1-4B) , cu balcoane și vedere la piscină sau la mare, altfel cunoscut sub numele de A2A. Două dormitoare Vile (A4-6D) cu 2 dormitoare separate, în caz contrar A2B.

De luat masa: Mic dejun continental, demipensiune sau all inclusive.

Sport / Activități: Inclus: badminton, volei pe plajă, sală de gimnastică, caiac, snorkeling, navigație (Hobie Cat), sportive și de pescuit la mare adâncime, tenis, tenis de masă, yoga. Contra cost: centru de scufundări (scuba diving, PADI).

Wellness: Inclus: Whirlpool. Taxa suplimentara: Cinnamon Spa cu o varietate de masaje și alte tratamente corporale.

Familie: Serviciul de babysitting(La cerere, contra cost), de îngrijire a copilului, scaun înalt.

Info: Amex, MasterCard, VISA.

avantaj de economisire: avantaje de preț pentru anumite date și a se vedea preț-capitol.

Pret informații parțiale: <TEXT> <P> <B> Următoarele informații sunt valabile pentru sezonul de iarnă 2017/2018: </ B> # <br/> luna de miere Extras: Luna de miere Anunțat primesc o sticlă de vin spumant și flori în cameră , la sosire, suplimentar masaj pe plajă pe persoană (nu se combină cu pachete luna de miere). #note: 1-2 copii sub 11 ani sunt cazați gratuit în camera părinților. Politica #Abweichende anulare: 0 până la 30 zile înainte de plecare 90% din prețul de hotel, în perioada de închiriere 21: 12: 17-02: 01: 18 0 la 60 de zile înainte de plecare 90% din prețul de hotel <br/> </ P> </ TEXT>.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

All Inclusive

SuiteTren pana la avionul 1904 € (3 Nopți) 2063 € (3 Nopți) 2234 € (3 Nopți)
vilaTren pana la avionul 2009 € (3 Nopți) 2168 € (3 Nopți) 2339 € (3 Nopți)