Spice Island Beach Resort
St. George’s, Grenada, Insulele Caraibe
Descriere
Romantic All-Suites Resort - ideal pentru cupluri și cei care caută pacea

Localizare: chiar pe frumoasa plaja de nisip din Grand Anse Bay cu vederi la St. George. Destinație: Grenada, la aproximativ 7 km distanță.

Hotelul: Complexul cu dragoste-rula în arhitectura Caraibe este un membru al „Micile hoteluri de lux din lume“ și oferă un serviciu exclusiv. (Mic dejun și cină dorit, haine de seară curate, de la 18 de ceas nu au copii sub 5 ani), elegantul restaurant gastronomic în aer liber „Oliver“, are vedere la mare și oferă excelente creolă și specialități internaționale. În „Sea & Surf Terrace & Bar“ vă puteți bucura de băuturi și prânzuri. Situat în mijlocul grădini tropicale sunt o piscină cu cadă cu hidromasaj și o terasă la soare. Scaune, umbrele și prosoape la piscina si plaja, room service, de tip boutique. Toate facilitățile hotelului sunt pentru nefumători (inclusiv e-tigari).

Board: "All Inclusive"

Camere: 64 apartamente (nefumatori), toate recent renovate.

Oleander Gardenview Suite: aproximativ 58 mp, baie / WC , cu baie dublă, cabină de duș, uscător de păr, halat de baie / papuci, TV, radio, DVD player, iPod docking station, telefon, acces la internet (Wi-Fi, inclusiv), fier / bord , aer condiționat, ventilator, minibar, frigider, ceai / filtru de cafea, prajitor de paine, seif, zonă de relaxare, terasă sau balcon cu vedere la grădină sau vedere parțială la mare.

Marea struguri Beach Suite: aproximativ 67 de metri pătrați, cum ar fi oleandru Gardenview Suite, situat chiar pe plajă. dormitor elegantă zonă / living cu o canapea extensibilă, sezlonguri si hamac pe balcon sau terasă.

Anthurium Pool Suite: aproximativ 112 de metri pătrați, cum ar fi suita Gardenview oleandru fără duș separat. Micul VilLen ofera multa intimitate, deoarece acestea au o grădină retrasă, cu o piscină privată și o terasă la soare.

Lux Almond Pool Suite: aproximativ 139 de metri pătrați, cu Anthurium Pool Suite, cu un bazin mai mare, coordonator de servicii personale și terasă mare.

Royal Collection Pool Suite: aproximativ 139 de metri pătrați, ca de lux Almond Pool Suite, dormitor și cameră de zi separată, baie de marmură, saună cedru în curtea privată.

Suita Cinnamon & Saffron Beach: aproximativ 134 de metri pătrați, ca, situat la Marea struguri Beach Suite chiar pe plajă. baie din marmură cu vedere la mare, grup sanitar pentru oaspeți / duș, dormitor cu TV, sistem de sunet Bose. Lounge cu bar, masă, canapea extensibilă, coordonator serviciu personal, terasă spațioasă, cu o canapea și șezlonguri și hamac pe plaja.

Divertisment: Cocktail Party saptamanal manager, de mai multe ori pe săptămână discret muzică live.

Sport și fitness: centru de fitness, teren de tenis (arenelor), teren de golf cu 9 găuri (Caddies, închiriere de club și transferuri exclusive; aproximativ 10 minute de hotel), biciclete, Hobie pisică, echipamente de snorkeling, caiac: Inclus. Contra cost: centru de scufundări pe plajă, navigație.

Copii: Clubul Copiilor „nucșoara Pod“ (3-12 ani).

Beauty & Wellness:
Elegantul Centrul de wellness „Janissa Spa“ este o oaza de calm. Produsele locale sunt integrate în tratamente. Diverse aplicații (contra cost).

All Inclusive:
(Cu excepția vinurilor de epocă și șampanie), mini-bar aprovizionate în băutură de bun venit camera, toate mesele (à la carte), ceai după-amiază, băuturi.

DERTOUR speciale:
Familie specială: În momentul rezervării Oleander Gardenview sau Marea struguri Beach Suite Ü; Primul copil (5-11 ani) respecta gratuit pentru o Berna minim 7 nopți.

Luna de miere:
Luna de miere speciala: Luna de miere primesc un tur de croazieră apus de soare cu șampanie și fructe, precum și un masaj suedez per persoană. Sejur minim: 7 nopti. Vă rugăm să specificați în momentul rezervării.

Informații pentru clienți:
Copii: până la și inclusiv 4 ani ca 3 și 4 -a persoană în WIP / WIM cu max. 2 adulți liber (fără pat suplimentar). Nu există copii în WIX / AUA / quote / WUC. * 5-11 ani.

Economii:
Fruehbuchervorteil: 15% pentru minim 7 nopți.

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2017 la 31/10/2017 (catalog Vara 2017).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

SuiteTren pana la avionul 4683 € (11 Nopți)