Couples Swept Away
Negril, Jamaica, Insulele Caraibe
Descriere
Hotelul Evidențiați
 • atmosferă liniștită în locație de top plajă
 • centru de aproximativ 40.000 de metri pătrați de sport
 • Oferta culinară echilibrată

Locație: Situat chiar pe plaja Seven Mile. Destinație: Montego Bay, aproximativ 90 de minute.

Hotelul: format din mai multe de 2 și 3 etaje vile, amplasat într - o grădină frumoasă. 6 bufet și à la carte restaurante, inclusiv un restaurant grill. 8 baruri, 3 piscine și 5 căzi spa. Scaune, umbrele și prosoape de la piscină și plajă, concierge plajă, magazine, sala de internet și în zonele wireless (incluse).

Board: "All inclusive"

Camere: 312
 • Garden Verandah: aproximativ 39 de metri pătrați, (în unități rezidențiale mai mici în partea din spate a grădină, duș / toaletă, pat king-size, uscător de păr, halat de baie, TV, iPod stație, telefon, fier / masă de călcat, aer condiționat, ventilator, mini - bar inclus este alimentată în mod individual pe zi), filtru de cafea, seif, balcon sau terasă cu vedere la grădină.
 • Great House Verandah: aproximativ 38 de metri pătrați, grădină Verandah în Marea Casa, cu zonă de relaxare, balcon cu vedere la grădină sau vedere parțială la mare.
 • Atrium: aproximativ 28 de metri pătrați, grădină Verandah, situat în mijlocul zonei, cabină de duș / WC, fără TV, balcon sau terasă cu hamac.
 • Ocean Verandah: aproximativ 34 de metri pătrați, grădină Verandah, situat în apropiere de mare, unele cu vedere parțială la mare.
 • Suită la malul mării: aproximativ 38 de metri pătrați, grădină Verandah, pe plajă, fără televizor, mini - bar (reumplut zilnic), balcon sau terasă cu vedere parțială la mare parțială.
 • Great Ocean Suite Casa: 45 mp, cum ar fi Great House Verandah, situat la etajele superioare, baie de lux cu cadăși duș separat, balcon cu vedere la mare (Susp WIBI).

Divertisment: programe de divertisment de seară, petreceri pe plaja, discoteca, cazino.

Sport & Fitness: Inclus: centru de fitness și clase, yoga, piscina cu șapte benzi, 10 terenuri de tenis cu nocturna, lectii de tenis, 2 terenuri de squash, raquetball, baschet / teren de volei, pistă de jogging, windsurfing, schi nautic, navigație, caiac, sticla cu barca cu fund , echipament de snorkelling (sporturi de apă și de tenis în fiecare direcție cu orientare profesională). golf nelimitat pe 18-gaura teren de golf în apropiere „Negril Hills Golf Club“ (taxele verzi și transferurile incluse; Caddy obligatoriu, precum și echipamente pentru o taxă).

scufundare
Desigur degustător în piscină și 1 se arunca cu capul în mare pentru incepatori cat si o scufundare / zi pentru scafandri certificate incluse. școală de scufundări PADI (taxa de certificat).

Beauty & Wellness
Large „Oasis Spa“ cu saună (inclus) și diverse aplicații (contra cost).

Mai multe Inclusive:
 • Excursii la un bar de pe litoral
 • Excursii la Margaritaville
 • Apus de soare excursie catamaran
 • excursie de shopping la Negril

All Inclusive:
Toate mesele, gustări, băuturi (24 ore, inclusiv branduri premium), gratuități, transferuri de la / către aeroportul din Montego Bay.

Nunti si luna de miere
Nunta Caraibe Dreams: Pentru informații detaliate despre nunta din Caraibe, vă rugăm să mergeți 28-29.
Luna de miere speciala: Luna de miere primi pentru un sejur de minim 6 nopți, o sticlă de șampanie și un masaj (25 minute) per persoană. Vă rugăm să specificați în momentul rezervării. Valabil până la 30 de zile după căsătorie. trebuie să fie prezentate certificat.

Informații pentru clienți:
Vârsta minimă: 18 ani. Exclusiv pentru cupluri.
Sejur minim: 3 nopți.

Economii:
Reducere pentru rezervare timpurie: 30% pentru rezervările făcute până la 31,3.

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2017 la 31/10/2017 (catalog Vara 2017).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 1460 € (3 Nopți)
camera dubla 1549 € (3 Nopți)
Cazare 1602 € (3 Nopți)
casa de vacantaTren pana la avionul 2156 € (4 Nopți)
SuiteTren pana la avionul 2530 € (7 Nopți)