Hilton Rose Hall Resort & Spa
Montego Bay, Jamaica, Insulele Caraibe
Descriere
Locație: pe frumoasa plaja din Rose Hall și în apropiere de Rose Hall Mare Casa, aproximativ 25 de minute la est de Montego Bay. Destinație: Montego Bay, la aproximativ 15 minute.

Hotelul: Complexul este situat pe motive pitorești ale unei foste plantații de zahăr. Acesta oferă o gamă largă culinară cu restaurantul bufet „proaspete“ cu Steinofenpizzeria și stația de wok și 4 restaurante à la carte, inclusiv elegant „Three Palms“, de „Luna di Mare“ (italiană) și „Sea Side Grill“. Există, de asemenea, 5 baruri pentru a alege. Centrul zona de grădină include o piscină cu piscină concierge, scaune, separeuri, umbrele și prosoape (scaune de plajă, umbrele și prosoape pe plaja). Un aspect important este mare parc acvatic cu alte trei bazine de înot, înot-up bar, râu leneș și tobogane cu apă.

Board: "All inclusive"

Camere: 489
  • Resort View: aproximativ 34 mp, mobilat modern , cu baie / duș / toaletă, uscător de păr, TV, iPod stație, telefon, acces la Internet (WLAN, pentru o taxă suplimentară), fier / masă de călcat, aer condiționat, frigider, ceai / cafea, seif , balcon cu vedere la terenurile hotelului.
  • Ocean View: aproximativ 34 de metri pătrați, ca vedere din statiune, cu unele vederi limitate la mare.
  • Oceanfront: aproximativ 34 de metri pătrați, ca vedere din statiune, cu vedere la mare.

Divertisment: divertisment de noapte, discotecă.

Sport și fitness: centru de fitness, aerobic, yoga, terenuri de tenis (6 proiectoare contra cost), volei pe plaja, windsurfing, snorkeling unelte, caiace, Hobie Cat: Inclus. Contra cost: scufundări (PADI), sporturi nautice motorizate.

Copii: club pentru copii, "teen Zone".

golf
18 găuriCampionatul Curs "Cinnamon Hill Ocean Course" (par 71), cu un magazin și punerea tocare de golf lecții / verde, pro (contra cost).

Beauty & Wellness
Modern „Alină Spa“ cu un meniu de spa extins și salon de înfrumusețare (contra cost).

All Inclusive:
Toate mesele (bufet și à la carte), băuturi de sticlă (băuturi alcoolice și non-alcoolice, cocktail-uri, bere locală și vinul casei).

Informații pentru clienți:
Copii: până la inclusiv 5 ani ca 3 și 4 -a persoană în cameră cu max. 2 adulți liber (fără pat suplimentar). De la 6 la 14 ani Prețurile conform sistemului.
Sejur minim: 3 nopți.

Economii:
Reducere pentru rezervare timpurie:
7 = 5, 14 = 10 sosire 1.5.-24.6., 1.9.-31.10.
7 = 6, 14 = 12 ședere 25.6.-31.8. Fiecare cu o rezervare la 31,1.

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2017 la 31/10/2017 (catalog Vara 2017).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 1120 € (3 Nopți)
camera dubla 1209 € (3 Nopți)