Secrets St. James Montego Bay
Montego Bay, Jamaica, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:

Chiar lângă plajă privată de nisip pe o mică peninsulă, în apropierea Montego Bay. Aeroportul Montego Bay este la aproximativ 10 km.Echipament:

Acest hotel de lux a fost acordat 2012 AAA Patru Diamond Award, în semn de recunoaștere a calității sale excelente în toate domeniile. Sistemul este format din șase 4 și 5 etaje clădiri cu un total de 350 de camere, care sunt aplicate într-o formă de potcoavă. Facilitățile includ un hol cu ​​recepție proiectate cu gust și relaxare. În intrare se află o promenadă cu magazine, restaurante și baruri. Lăsați-vă răsfățați în restaurantul tip bufet, în cele 7 restaurante a la carte care servesc mexican, Caraibe, bucătăria italiană, franceză și asiatice precum și în două restaurante cu grătar. La 9 baruri, inclusiv unul aproape de plajă, vă puteți bucura de cocktail-uri din Caraibe. Diferite magazine, teatre, discoteca, coafor și servicii de medic (contra cost) sunt de asemenea disponibile. Afară există piscina mare cu bar la piscină înot-up. Scaune și umbrele la piscina si pe plaja incluse. Carduri de credit: Visa, Mastercard și American Express.Categoria Țara: 5 Stele

Facilitățile sportive și de:

Călărie, scufundări (PADI) și sporturi nautice motorizate. Vă puteți bucura de diverse masaje și tratamente în zona de spa. Terenul de golf cu 18 găuri „Half Moon Golf Club“ este situat în apropiere (furnizorii locali).Suitele Junior (PJM, 1-3 persoane):

Acesta oferă suite spațioase și elegant decorate junior cu cadă și duș / toaletă, uscător de păr, zonă de relaxare, telefon, acces la internet (contra cost), seif TV, cablu, minibar, B52; piste / masă de călcat, cafea / ceai facilități, ventilator de tavan, aer condiționat și un balcon mobilat sau terasă cu vedere la mare. . Capacitatea maximă: 3 adulți.Suitele Junior Club preferat (PJA, 1-3 persoane):

Suitele junior de cluburi sunt preferate într-o clădire de hotel separată și ca suitele junior sunt echipate. În plus, vă puteți bucura de următoarele facilități Club preferate: băuturi mai mare în minibar, seif, piscină privată de check-in / out de apă dulce exclusiv, acces la exclusivistul Club Lounge preferat cu mic dejun continental, băuturi premium, Wi-Fi în cameră și ziare internaționale. . Capacitatea maximă: 3 adulți.Extras:

Facilitățile de sora Secretele hotelului Wild Orchid pot fi partajate.Notă:

Se poate rezerva de la 18 ani.

Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

Juniorsuite 1640 € (4 Nopți)
JuniorsuiteTren pana la avionul 1677 € (3 Nopți)
Juniorsuiteperformanta speciala 1762 € (3 Nopți)