Blue Haven Hotel
Scarborough, Trinidad & Tobago, Insulele Caraibe
Descriere
Mâncare / All Inclusive, hotel / locatie, hotel / fermecător hotel Romance / luna de miere

Locație: Chiar și vedete de cinema din anii '50 au apreciat micul romantic , cu un farmec istoric de pe coasta de sud a Tobago. Acesta este situat pe o stâncă deasupra Bacolet Bay, unde plaja se ajunge printr-o scară. Scarborough de capital, cu magazine și atracții este de numai aproximativ 3 km. Transfer la aeroport: aproximativ 10 minute.

Facilități: Acest hotel de familie sub conducerea austriacă dispune de 55 de camere frumos amenajate, hol cu recepție, restaurant principal în vila stil colonial, lounge bar cu terasă și vederi superbe la mare, plajă / snack - bar și o piscină cu terasă la soare. Scaune, umbrele și prosoape de la piscina incluse.

Cazare: Ocean View Cameră superioară (A1-3A, la aproximativ 34 de metri pătrați) , cu minibar, aer condiționat, ventilator de tavan, seif, telefon, acces la internet (contra cost), TV, baie cu cadă și duș și toaletă, uscător de păr, balcon sau terasă cu vedere la mare . Opțional, mai spațioase Deluxe Ocean View camere (A1-3C, aproximativ 38 de metri pătrați) sau suite junior (A1-3B, aproximativ 48 de metri pătrați) , cu zonă de living suplimentar, zonă de relaxare și halate de baie, altfel fiecare ca A2A.

Dining: Vineri, HB, FB sau AI. mese tip bufet.

Divertisment: Ocazional divertisment de seară cu folclor, spectacole tradiționale calypso și benzi de oțel ( de sezon).

Sport / Activități: Inclus: mică sală de fitness, teren de tenis (cu lumini). Taxa suplimentara: excursii cu barca, teren de golf în apropiere, pescuit la mare adâncime, snorkeling, scuba diving, drumeții.

Wellness:
Familii: un loc de joacă.

Info: Amex, Diners, MasterCard, VISA.

All Inclusive: dimineața și seara bufete în restaurantul principal, masa de prânz grătar pe plajă. Gustări la barul de pe plajă. băuturi alcoolice și nealcoolice locale.

Avantaje: 15% Bonus de rezervare timpurie Plus și alte avantaje de preț se vedea preț-capitol.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

All Inclusive

Demi-pensiune

pensiune completa

SuperiorTren pana la avionul 1435 € (7 Nopți) 1551 € (7 Nopți) 1556 € (7 Nopți) 1956 € (7 Nopți) 2146 € (7 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 1564 € (7 Nopți) 1683 € (7 Nopți) 1685 € (7 Nopți) 2085 € (7 Nopți) 2275 € (7 Nopți)