Grafton Beach Resort
Black Rock, Trinidad & Tobago, Insulele Caraibe
Descriere
Locație: Locație liniștită, separată de plaja de nisip frumoase Stonehaven Bay chiar peste drum. Restaurante și baruri sunt situate la aproximativ 100 m distanță, locuri de cumpărături sunt situate la aproximativ 500 m distanta de planificare. Acesta se află la 8 km de centrul orașului. Transfer la aeroport: aproximativ 20 de minute.

Facilități: Hotelul dispune de 106 camere, hol cu recepție și un seif, 3 restaurante, 3 baruri, magazine universale și magazin de cadouri. Afară există o piscină, bar la piscină și bar pe plajă. Scaune, umbrele și prosoape de plajă sunt la piscină și pe plajă incl.

Cazare: Camera Gardenview (A1-3A) oferă o zonă de relaxare, frigider, aer condiționat, seif, TV satelit, telefon, baie cu cadă și duș, toaletă, uscător de păr și balcon sau terasă cu vedere la grădină. Opțional, cu vedere la ocean (A1-3B) cu vedere la mare, altfel cunoscut sub numele de A2A, rezervat. Suitele junior spațioase (A1-3D) sunt orientate spre grădină, în caz contrar cu echipamente cum ar fi A2A.

De luat masa: micul dejun, jumătate sau AI.

Divertisment: Divertisment de seară.

Sport / Activități: Inclus: aerobic, biliard, sală de fitness (în hotelul învecinat Le Grand Courlan Spa Resort), caiac, tenis, tenis de masă. Taxa suplimentara: Golf (Mount Irvine Teren de golf, la aproximativ 2 km), suc de fructe, schi nautic. Tururi: pescuit, biciclete, catamaran, călărie, navigație.

Wellness: inclus:. Jacuzzi. Opp. Naștere:. Baie de aburi, salon de coafură, masaj, saună.

Familie: serviciu de babysitting (la cerere, contra cost), alimente pentru copii (contra cost), divertisment pentru copii, de îngrijire a copilului (cost suplimentar, 4 până la 12, de la 10:00 la 16:00) scaun înalt, teren de joacă.

Info: carduri de credit: American Express, Diners, MasterCard, VISA.

Salvarea avantaj: 25% Super Plus reducere early booking la anumite date, vă rugăm să consultați secțiunea de preț.

All Inclusive: mese à la carte. băuturi locale alcoolice și răcoritoare, băuturi, gustări de masă 12:00 până la 22:30, vinuri de casă de sticlă, ceai după-amiaza. Valurile Restaurant & Bar este deschis de la 10:00 la 17.00.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 1116 € (7 Nopți) 1845 € (7 Nopți)
CazareTren pana la avionul 1221 € (7 Nopți) 1830 € (7 Nopți)
JuniorsuiteTren pana la avionul 1389 € (7 Nopți) 1998 € (7 Nopți)