Le Grand Courlan Resort & Spa
Black Rock, Trinidad & Tobago, Insulele Caraibe
Descriere
Locație: Amplasat într - o grădină tropicală deasupra pitoreștii Stonehaven Bay, un hotel intim este separat de plajă de un drum. capitala insulei, Scarborough este situat la aproximativ 8 km distanță. Transferul de la aeroport durează aproximativ 20 de minute.

Facilități: Proprietatea schnuckelige caracteristici 79 camere, hol cu recepție, colț de internet (contra cost), Wi-Fi în hol și în zonele publice (inclus), un bufet și un restaurant à la carte, bistro (cu specialități din Caraibe în unele zile, cu rezervare), Waves restaurant & bar în hotelul vecin Grafton Beach Resort, 3 baruri și magazin de suveniruri. Afară există o piscină, bar la piscină și bar pe plajă. Scaune, umbrele și prosoape de plajă sunt la piscina si pe plaja incluse.

Cazare: Deluxe Garden View Room (a1-2A) sunt echipate cu o chicinetă, ceai / cafea, mini - frigider, facilități de călcat, aer condiționat (individual reglabil), în condiții de siguranță ecran, plat , cu TV prin cablu, telefon (contra cost), baie cu baie sau duș, toaletă, uscător de păr și balcon sau terasă cu vedere la grădină. Opțional camere Deluxe Ocean View (A1-2B) , cu vedere la mare sau Deluxe Garden cameră Plunge (A1-2C) cu vedere la grădină, piscină privată sau cadă cu hidromasaj, în caz contrar dotate fiecare cu A2A, rezervat. Suitele (A1-2D) au un dormitor separat și jacuzzi fără vedere la grădină, altfel cunoscut sub numele de A2A.

Mese: mic dejun, demipensiune sau all inclusive.

Divertisment: în timpul zilei și divertisment de seară.

Sport / Activități: sală de fitness, terenuri de squash 2, 2 terenuri de tenis () iluminate: Inclus.

Wellness: Gay taxa: Spa (peste 16 ani) , cu aromoterapie, tratamente faciale, hidroterapie, masaje.

Inclusiv: Pentru all inclusive oaspeții de la 16 ani pe 7 nopți de 3 ori tratamente spa de 30 de minute, inclusiv (nu la sosire și la plecare).

Info: carduri de credit: American Express, MasterCard, VISA.

All Inclusive: Toate mesele în stil bufet. și cină posibil à la carte. băuturi locale alcoolice și nealcoolice, vinuri de casă de sticlă, ceai după-amiaza. Waves Restaurant & Bar din țara vecină, Grafton Beach Resort este deschis la 10:00 la 17:00 și pot fi împărtășite de către oaspeți.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 1488 € (7 Nopți) 1742 € (7 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 1528 € (7 Nopți) 2113 € (7 Nopți)
SuiteTren pana la avionul 1708 € (7 Nopți) 2293 € (7 Nopți)