Magdalena Grand Beach & Golf Resort
Tobago, Trinidad & Tobago, Insulele Caraibe
Descriere
Locație: Înconjurat de păduri de mangrove, situat direct pe plaja de nisip de km lungime și un mic golf pe 4 capitala insulei, Scarborough cu locuri de cumpărături și de divertisment, se află la aproximativ 5 km. Transfer la aeroport: aproximativ 15 minute.

Facilități: Construit în stil stațiune plantație se bucură de o locație minunată pe partea atlantică a insulei. Acesta dispune de 178 camere, hol cu ​​recepție, restaurant tip bufet, 2 restaurante a la carte (restaurant grătar lângă piscină sau la plajă, bucătărie fusion Caraibe), baruri, cafenea și magazin de cadouri. să fie în cele 3 piscine în aer liber (inclusiv o piscină pentru adulți), un bar înotului și o terasă la soare. Scaune și prosoape la piscina incluse.


Cazare: Camerele standard (A1-4A): Frigider, cafea / ceai, fier și masă de călcat, aer condiționat, seif, telefon, fără fir (inclus), plat TV cu ecran prin cablu, baie cu cadă și duș, toaletă, uscător de păr, halate de baie, papuci, balcon / terasă, lac lateral. Cameră Deluxe pe malul oceanului (A1-4B) cu vedere la mare, altfel cunoscut sub numele de A2A. Suites Ocean Front (A1-4C) direct la plajă, cu pat separat, dormitoare, living / dormitor, jacuzzi, mare, eventual cu 2 septembrie Dormitoare (A2-6D) și o canapea.

De luat masa: micul dejun, jumătate sau AI. Bufete.

Divertisment: program de divertisment zilnic.

Sport / Activități: închirieri biciclete, sală de sport, terenuri de tenis () iluminate: Inclus. Taxa suplimentara: situat aproape de terenul de golf cu 18 găuri, gama de conducere, tangaj și punerea verde. 5 stele școală de scufundări PADI, cu piscina sa de formare proprii și instructori certificați.

Wellness: Inclus: Sauna. Taxa suplimentara: masaje,Salon de infrumusetare.

Inclusiv: pachete de nunta disponibile la cerere.

Familii: Club pentru copii (4-12 ani), teren de joacă.

Info: Amex, MasterCard, VISA.

beneficiu Salvarea: Până la 20% reducere rezervare Super devreme la anumite date, vă rugăm să consultați secțiunea de preț poate fi găsit.

All Inclusive: bufet. Gustări. băuturi alcoolice și nealcoolice locale.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

All Inclusive

CazareTren pana la avionul 1532 € (7 Nopți) 1889 € (7 Nopți) 2211 € (7 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 1609 € (7 Nopți) 1966 € (7 Nopți) 2288 € (7 Nopți)
SuiteTren pana la avionul 2204 € (7 Nopți) 2561 € (7 Nopți) 2883 € (7 Nopți)