The Villas at Stonehaven
Stonehaven Bay, Trinidad & Tobago, Insulele Caraibe
Descriere
Locație:
Complexul este la câteva minute de mare pe un deal și oferă vederi minunate la mare și frumos apus de soare din Caraibe o ploaie pădure curat și un sanctuar de păsări protejate.

Echipament:
Hotelul oferă 42 de camere. În cele 14 vile / case vor face oaspeții să se simtă ca acasă. Dispozitivul cuprinde un schimb valutar. Prin WiFi, oaspeții au acces la internet în zonele publice. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea casei. Alte opțiuni includ un serviciu de babysitting taxă, asistență medicală, room service, serviciu de spălătorie și o spălătorie monedă.

cazare:
Toate camerele sunt dotate cu un living, o bucătărie și o baie, pentru un climat interior confortabil oferă aer condiționat și un ventilator. Un balcon este standard în cele mai multe camere. Pentru o ambianță frumoasă în multe unități au, de asemenea, vederea spre ocean este prezentat. oaspeții se pot dormi confortabil pe un pat king-size. Sunt disponibile dormitoare separate. Paturi pentru copii pentru cei mai tineri oaspeți sunt de asemenea disponibile. Există, de asemenea, un seif. Bucataria este bine echipata cu un frigider, aragaz, cuptor cu microunde și aparat de ceai / cafea pentru self-catering. Există, de asemenea, o mașină de spălat și călcat. Cel mai bun de vacanță oferă confort de acces la internet, telefon, TV, radio și Wi-Fi. Băile au un duș și o baie. Mai mult, un uscător de păr. Pentru familiile cu copii sunt Familienzimmer disponibil.

Sport / Divertisment:
gustare revigorantă garanteaza complexului piscina in aer liber. șezlonguri confortabile sunt disponibile pe terasă. acțiune sportivă oferă numeroase activități sportive sunt oferite în cazare, cum ar fi mersul cu bicicleta / ciclism montan, tenis, golf și călărie. O varietate de sporturi sunt disponibile, inclusiv sporturi de apă, cum ar fi windsurfing, schi jet, barca cu motor, navigație, catamaran navigație și scufundări și schi nautic contra cost. O sală de gimnastică este acoperit, percepute pentru fanii sportului. Oaspeții acestui hotel se pot bucura de tratamente spa în zona de recreere. oferă tratamente de masaj și salon de înfrumusețare contra cost.

Masa:
Opțiunile de luat masa includ o sală de mese și un bar. Un prânz à la carte și cina sunt servite zilnic.

Carduri de credit:
Cărți de credit acceptate in casa: American Express, Visa și MasterCard.

Notă:
Ei vor primi fiecare beton ați rezervat și performanța confirmată (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, vă va sta cu mic dejun (sau self catering) în tipul de camera standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este inclus și să plătească aproape întotdeauna supuse unor taxe și la nivel local, dacă nu se specifică în mod expres altfel în descriere.
În anumite destinații sume suplimentare, de exemplu, de recompense pot apărea la nivel local, prin taxa de oraș, taxa de turism etc este der fiecare set de oraș, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

vilaTren pana la avionul 1933 € (7 Nopți)