Tropikist Beach
Crown Point, Trinidad & Tobago, Insulele Caraibe
Descriere
Locație: Situat în sud - vestul Tobago și în apropiere de orașul plin de viață Crown Point. Baruri, restaurante și magazine se află la câțiva pași. Plaja „Pigeon Point“, cu baruri tipice plaja din Caraibe și restaurante, se află la numai 5 minute timpul de conducere deplasare la aeroport: aprox. 10 minute.

Facilitati: Hotelul mic și confortabil se află la aproximativ 5 minute de mers pe jos de cea mai apropiată plajă „Storebay“ distanță de 2-3 etaje înconjurat de semilună o grădină tropicală cu două bazine mici și un jacuzzi (scaune, umbrele și prosoape de plajă sunt disponibile la nici un cost suplimentar) .. sistemul plan deschis cu vedere la mare permite vederi spectaculoase la marea Caraibelor. restaurantul Bayside în aer liber servește specialități din Caraibe și nopți tropicale, barul Sunset oferă cocktailuri exotice și promite sentiment de vacanță casual.

Camere: 54. Cameră Gardenview (1-3 pers.) La parter și etajul 1 și au un duș, toaletă, aer condiționat, televizor, frigider, telefon si terasa / balcon cu vedere la grădină. Cameră superioară vedere la mare (1-3 pers.) Sunt la etajul 3 în aripa de vest, iar parterul aripii de est și oferă o baie suplimentară și piscină / vedere la mare. Cameră Deluxe vedere la mare (1-3 pers.) Sunt la etajele 2 și 3 ale aripii de vest și oferă vederi spectaculoase la mare și plajele din jur.

UEF / HP / AI. Micul dejun tip bufet. În momentul rezervării de demipensiune este de asemenea inclus.

All Inclusive:
  • Pensiune completă în stil bufet, unele à la carte
  • băuturi alcoolice și non-alcoolice de la 10-23 pm Gustări Naționale

Note: 5 NAEChte minim de ședere.

Informații pentru clienți:
Early Booking: Dacă rezervați de 6/30. și 7 nopți minim ședere și de sosire 1.5.-10.31.17 Salvați până la 10% la prețul de hotel (valabil pentru B & B).
Supliment: demi-pensiune ( de exemplu , RIRH) 20 EUR, - per adult / zi, pe copil / zi (2-11 ani) EUR 11, -. All Inclusive (de exemplu, RIRI) EUR 42, - per adult / zi. pentru fiecare copil / zi (2-11 ani) 42 EUR, -.

Trenul la planul: Clasa a 2 - călătorie cu trenul și transportul public este la Pachete Meiers WORLD TRAVEL zbor de la / către Germania (plus Salzburg și Basel) incluse gratuit. În Pachete MEIER`S WELTREISEN avion + zbor (vă rugăm să consultați Notă înainte de a rezerva!) Și Meiers WORLD TRAVEL Nurhotel rezervare biletul nu este inclus!

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2017 la 31/10/2017 (catalog Vara 2017).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Fara catering

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 1210 € (7 Nopți) 1494 € (7 Nopți) 1504 € (7 Nopți)
SuperiorTren pana la avionul 1274 € (7 Nopți)   1568 € (7 Nopți)