Brisas Trinidad del Mar
Trinidad, Insulele Caraibe - coasta de sud, Cuba
Descriere
Locul de amplasare:
Mega hotel all inclusive se află direct pe plaja Ancon și este la numai 20 minute cu mașina de la Trinidad, un oras colonial, departe.

caracteristici:
Renovat în 2005, acest hotel plaja cuprinde 3 etaje, cu un total de 241 de camere (229 camere standard, plus 12 apartamente junior), dintre care 18 sunt camere de conectare si 2 camere pentru persoane cu nevoi speciale. Lobby-ul oferă recepție de 24 de ore pe zi și de schimb valutar. In plus, un bar, o sală de jocuri, un restaurant, săli de conferințe, acces public la Internet (contra cost), cameră și un serviciu de spălătorie (contra cost), închirieri biciclete (se aplică taxe) și un loc de parcare. Hotelul este ideal pentru familii și oferă copiilor între 4 și 12 ani, în cadrul programelor speciale Mini Club, ca o zonă de joacă și un program special de divertisment.

camera:
Camere duble: Camerele sunt dotate cu baie / WC, uscator de par, aer condiționat, seif, TV prin satelit și balcon. Camerele single sunt camere duble pentru utilizare unică.

Sport / Divertisment:
În hotel motive sunt dotate cu o piscină în aer liber cu piscină pentru copii, o terasă cu șezlonguri, un jacuzzi, o saună și un serviciu de masaj (contra cost). Amatori sporturi pot încerca aerobic de apă, catamaran, tenis și o sală de gimnastică. Un program de divertisment pentru copii și adulți pentru a oferi unele divertisment.

bord:
ALL inclusive:
All inclusive (bufet). Cină à la carte și cină bufet la restaurantul pe plajă de rezervare. Gustări. Toate băuturile naționale 24.

Carduri de credit:
VISA si MasterCard sunt acceptate. în pluseste posibil să se plătească prin card de debit.

Stele: 4 Stele

prin transfer:
Transferul la și de la aeroport de destinație este inclusă în serviciile dvs. rezervate. La aeroport de destinație pe care sunt îndeplinite de către ghid turistic local, cu identificarea corespunzătoare și transferat la hotel. În hotel vă sunt tur curs de ghid competent ajuta la verificarea.

Informații importante:
În cazul în care hotelul este rezervat propria lor călătorie, transferul nu este inclus!

În momentul rezervării această ofertă este disponibilă pe site-ul doar un tur ghid de servicii de telefonie disponibil, fericit pentru a ajuta cu întrebări sau probleme. Nu există numirile în hoteluri sunt astfel oferite de ghidul turistic. La aeroport se asteapta un ghid turistic, de la care veți primi un plic de bun venit cu toate detaliile importante de contact și informații generale.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 1584 € (7 Nopți)
CazareTren pana la avionul 2050 € (7 Nopți)