Club Amigo Costasur
Trinidad, Insulele Caraibe - coasta de sud, Cuba
Descriere
  • GHID VIZITA LA HOTEL
  • TENIS
  • DIVERTISMENT


Locație: Situat pe plaja din Ancon, la aproximativ 11 km de oraș. Transfer la aeroport Santa Clara aproximativ 2 ore de aeroportul Varadero aproximativ 4 ore.

Facilitati: Hotelul dispune de 138 camere. Facilitățile includ recepție, colț de internet (contra cost), restaurant tip bufet, un restaurant à la carte, baruri (inclusiv un bar de 24 de ore) și un snack bar la piscină. Există 2 piscine în proprietatea hotelului. Prosoape de plajă, șezlonguri și umbrele la piscina incluse.

Cazare: camere standard mobilate adecvat (A1-3A) , în clădirea principală , cu aer condiționat, seif (depozit necesar), TV prin satelit, baie cu vedere la duș, toaletă, balcon și vedere la mare. Camera Tropical (A1-3B) în clădirea vecină sunt mai spațioase. Bungalourile (A1-3C) , în anexă au , de asemenea , frigider, terasă cu vedere la mare. Opțional, ca o cameră de buget (A1-3S), cu balcon, fără vedere la mare, în caz contrar echipamente cum ar fi A2A.

Restaurante: All Inclusive.

Divertisment: zi, divertisment de seară.

Sport / Activități: Inclus: baschet, sala de gimnastica, cursuri de dans, tenis și volei.

Info: Limbi străine: engleză, franceză; Categoria Țara: 3 stele.

Salvarea avantaj: Până la 15% reducere Super-Early Bird, nopți gratuite, de exemplu, 14 = 12, și alte beneficii de preț la date specifice, vă rugăm să consultați secțiunea de preț.

All Inclusive: bufet. Gustări până la 23.00. Selectate non-alcoolice, băuturi alcoolice locale și internaționale 24.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

camera dubla 768 € (4 Nopți)