Horizontes Finca Ma Dolores
Trinidad, Insulele Caraibe - coasta de sud, Cuba
Descriere
Categorie: 2.5 Stele

Locație:
Finca este situat într-un cadru natural la aproximativ 3 km de centrul orașului Trinidad și la 19 km de plaja de pe peninsula Ancon. A avut grijă să respecte obiceiurile agricultorilor locali să se extindă în contact cu natura, să se bucure de natura endemică a Cuba și pentru a vizita site-ul Patrimoniului Mondial.

adresa:
Carretera de Cienfuegos Km 1.5
Sancti Spiritus
Trinidad
Tel:. +53 41 0096394
Fax: +53 41 0096481

Echipament:
Acest hotel cu aer condiționat și dispune de 45 de camere duble. Diferite facilități și servicii - un seif și o cameră TV - sunt oferite. Există un magazin de cadouri alte magazine pot fi găsite. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea de cazare.

Sport / Divertisment:
Pentru practicarea sporturilor de petrecere a timpului liber flexibile și locuri de divertisment ale casei sunt disponibile. Zona de piscină în aer liber cu zonă pentru copii este ideal pentru odihnă activă și de formare aqua regulat. Oaspeții vor găsi o varietate de băuturi răcoritoare la barul de la piscină. Pentru adulți, hotelul oferă un program de divertisment.

Informații importante:
În cazul în care hotelul este rezervat cu auto-drive sau ca un pachet, transferul nu este inclus!

Extras de transfer:
Vă rugăm să rețineți că costurile suplimentare pentru bagaje voluminoase (de exemplu, accesorii de golf, cărucioare, parașută, placa de surf sau schiuri), se pot aplica la transferul local. Acestea nu sunt incluse în prețul tur și m2, care urmează să fie plătită în numerar SEN. Înregistrarea este necesară pentru acest lucru în avans.

Notă cu privire la reglementările bagaje / mese noastre:
Gratuit bagajele și mesele pot varia în funcție de compania aeriană.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

JT Touristik informații privind bagajele / mesele noastre
http://www.jt.de/fluginformation

Notă cu privire la cerințele de intrare:
Cerințele de intrare pot varia în funcție de destinația de călătorie.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

Cerințe de intrare JT Touristik
http://www.jt.de/einreisebestimmungen

Notă Visa:
Aveți nevoie de ajutor cu cererea dumneavoastră de viză? Punctul nostru de vize partener poate fi rapid și fiabil pentru a vă ajuta în obținerea documentelor de intrare necesare. Clienții JT Touristik aici de 15% reducere la toate beneficiile serviciilor. Acest lucru poate fi observat următorul link:

http://www.jt.de/visum

Notă privind Visa:
O călătorie în Cuba în scopuri turistice, cu o ședere de până la 30 de zile numai cu o viză sub forma așa-numita „carte de turist“ este posibil, care este utilizat împreună cu pașaportul pentru intrare. biletele turistice trebuie să fie achiziționate înainte de a sosi și sunt disponibile la ambasada cubaneză în Germania și unele companii aeriene la aeroport. Sunteți binevenit să ne vize partener Punct de contact obținute cu privire la cardurile turistice. Acest lucru poate fi observat următorul link:

www.jt.de/visum

Venind din Statele Unite ale Americii:
Agenția SUA pentru Siguranță a Aviației (Transportation Security Administration, TSA) sunteți obligat de la 01.11.2010 la furnizarea de date personale ale pasagerilor. următorDatele trebuie colectate imediat după rezervare toți participanții de călătorie pentru zborurile spre / din Statele Unite ale Americii: numele complet (după cum se menționează în pașaport, inclusiv toate prenumele), data nașterii, sexul, și dacă este prezent, așa-numitul număr Compensație (aceasta devine un pasager. când a fost confirmat faptul că el în mod abuziv pe „“ lista Watch „stand“). Vă rugăm să contactați pentru a completa datele în ziua rezervării de călătorie, precizând numărul dvs. de rezervare prin e-mail cu Centrul nostru de service pe service@jt.de în conjuncție.

Pentru mai multe informații despre http://www.tsa.gov/what_we_do/layers/secureflight

Statele Unite au pentru toți călătorii din SUA (dar și pentru resortisanții germani) și pasagerii de tranzit a introdus electronic ESTA proces de autorizare de călătorie. Pentru informații despre procesul de înregistrare on - line sub https://esta.cbp.dhs.gov/. Fiecare călător, inclusiv copii de toate vârstele, au nevoie de o autorizație separată. Autorizația ESTA trebuie să fie solicitate on - line înainte de plecare cu cel puțin 72 de ore ..

adaptor:
În scopul de a utiliza dispozitivele electronice în timp ce în vacanță, vă recomandăm să vă aducă un adaptor.

Notă importantă:
Cuba este în zona de risc de la uragane din Caraibe (sezonul Ciclonul din iunie până în noiembrie). Trebuie să fie de așteptat, furtuni tropicale, ploile abundente și, eventual, alunecări de teren. Călători ar trebui să monitorizeze prognozele meteorologice regionale și urmați instrucțiunile autorităților locale de securitate.

de asigurări de sănătate:
Ai nevoie de la intrarea în Cuba gültigen au asigurare de sanatate. Acest lucru trebuie să fie eliberat pentru durata șederii. http://www.jt.de/einreisebestimmungen: mai multe informații

Afișier bord:
Vă rugăm să rețineți că este rata dependentă dacă mesele sunt incluse în preț atunci când călătoresc pe Euro Wings. Pentru zborurile pe distanțe lungi Sunexpressfluggeräte sunt utilizate în cea mai mare parte.

Informații privind zborurile de noapte:
Vă atragem atenția că are loc la zborurile de noapte, care (sub rezerva abatere locală) ora de sosire 04:00 și au mai târziu, în zona țintă și check-in la hotel doar la sosirea la ora 14:00.

Dacă este pe zborul înapoi la un zbor de noapte, cu orele de plecare de la 3:00 dimineața din zona țintă, și check-out de la hotel la ora 12:00 (modificări locale rezervat) în ziua precedentă.

Check-in devreme sau check-out târziu - Extinderea camere folosi la un cost suplimentar, în funcție de disponibilitate, după consultarea la recepția hotelului!
Este posibil, dazuzubuchen o taxă suplimentară în plus noapte înainte de plecare. Vă rugăm să luați acest lucru, contactați serviciul pentru clienți.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

casa de vacantaTren pana la avionul 1562 € (7 Nopți)