Iberostar Grand Trinidad
Trinidad, Insulele Caraibe - coasta de sud, Cuba
Descriere
Locație:
Facilitatea este situat în inima Trinidad, o bijuterie kolonialischer arhitectura a secolului al 16-lea și, prin urmare, declarată de către UNESCO în 1988 în patrimoniul mondial. Aeroportul regional este la numai 2 km distanță, în timp ce puteți găsi baruri și Parcul Céspedes din apropierea hotelului. Plaja Playa Ancon este de aproximativ 13 km, Torre de Manaca Iznaga la aproximativ 20 km si Valle de los Ingenios aproximativ 25 km distanță. Traseul spre Cayo Coco este de aproximativ 247 km, la Havana la aproximativ 335 km.

Echipament:
Hotelul oferă 36 camere duble si 4 apartamente. Recepția este deschisă 24 de ore. Există ascensoare pentru cele mai multe etaje disponibile. Interiorul casei include un vestiar, un seif și un schimb valutar. În zonele publice este WiFi călător disponibile. Unitatea de cazare oferă facilități accesibile scaunelor cu rotile. În plus, există un rând de magazine care invită să vă plimbați și să navigați. Alte facilități în jocurile hotelului cameră contează. Printre opțiunile disponibile includ asistență medicală, room service, serviciu de spălătorie și o spălătorie monedă.

cazare:
În camerele există un climat interior baie, aer condiționat poate fi controlat. Un balcon este standard în cele mai multe camere. Camerele au un pat dublu sau un pat king-size. Mai mult decât atât, un seif, un minibar și un birou sunt disponibile. Un frigider, de asemenea, este o caracteristică standard. Călcat este disponibil pentru confortul clienților adăugat. mici suplimente pentru a face o mare ședere, inclusiv acces la internet, telefon, TV, radio, WEcker și WiFi. Facilitățile suplimentare din cameră includ papuci furnizate. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă de baie. Un uscător de păr și halate de baie pot fi folosite pentru utilizarea de zi cu zi. Scaune cu rotile sunt disponibile camere accesibile.

Sport / Divertisment:
Casa oferă o gamă largă de facilități sportive și de petrecere a timpului liber. Pe terasă, oaspeții se pot bucura de vreme frumoasă. Diversified oferă diverse oferte, cum ar fi o sală de gimnastică, piscină și spa. Unitatea de cazare organizează un program de divertisment pentru adulți.

Masa:
Dining opțiuni includ o cafenea și un bar. diferite specialități așteaptă călătorului într-un restaurant pentru fumat fără aer condiționat. Hotelul oferă servicii de catering rezervată de cazare incl. Mic dejun, demipensiune și pensiune completă. Un bufet de mic dejun bogat garantează un bun început pentru a doua zi. La prânz, există o alegere de bufet, à la carte și meniu și pentru cină de la à la carte și meniu. Dieta și mâncăruri vegetariene sunt gătite la comandă. În plus, ofertele de catering și gustări speciale.

Carduri de credit:
Cărți de credit acceptate in casa: Visa si MasterCard.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

camera dublaTren pana la avionul 1902 € (7 Nopți) 2040 € (7 Nopți)
camera dubla 2056 € (7 Nopți) 2195 € (7 Nopți)
JuniorsuiteTren pana la avionul 1992 € (7 Nopți) 2131 € (7 Nopți)
Juniorsuite 2231 € (7 Nopți) 2370 € (7 Nopți)