JAGUA managed by Meliá Hotels International
Cienfuegos, Insulele Caraibe - coasta de sud, Cuba
Descriere
Echipament:
Există un lift, cu cele mai multe etaje sunt accesibile. Room service și o sală de conferințe la dispoziția oaspeților de cazare disponibile. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea casei.

cazare:
În camerele există un climat interior baie, aer condiționat poate fi controlat. Un balcon este standard în cele mai multe camere și oferă spațiu suplimentar pentru odihnă și relaxare în timpul sejurului. Pentru o ambianță frumoasă în multe unități au, de asemenea, vederea spre ocean este prezentat. Mai mult decât atât, un seif și un minibar sunt disponibile. Diverse comunicare și de divertisment sunt garantate de facilitățile confortabile, cu un telefon, un televizor și un radio. În baie, dotată cu un duș, un uscător de păr.

Sport / Divertisment:
scăldat Carefree promite zona piscinei. O terasă vă invită să leneviți.

Masa:
Opțiunile de luat masa includ un bar. Acesta poate fi rezervat demipensiune. Micul dejun și cina sunt servite zilnic.

Carduri de credit:
Cardurile de credit sunt acceptate: Visa și MasterCard.

Notă:
Ei vor primi fiecare beton ați rezervat și performanța confirmată (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, vă va sta cu mic dejun (sau self catering) în tipul de camera standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este închisplata s și aproape întotdeauna supuse unor taxe și la nivel local, dacă nu se specifică în mod expres altfel în descriere.
În anumite destinații costuri suplimentare, cum ar fi taxele culturale pot fața locului produs de oraș fiscal etc. Valoarea sumei se stabilește de către fiecare oraș, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

camera dublaTren pana la avionul 1187 € (7 Nopți) 1313 € (7 Nopți)
vilaTren pana la avionul 1264 € (7 Nopți) 1390 € (7 Nopți)
JuniorsuiteTren pana la avionul 1306 € (7 Nopți) 1432 € (7 Nopți)